Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A kötelező oltásokon kívül...

A kötelező oltásokon kívül mit adattatok még be babátoknak? És mennyi volt receptre az ára? Hány hósan kapta meg az oltást? Láza volt?

Figyelt kérdés
10hós baba anyukája.
2010. máj. 27. 10:50
 1/7 anonim ***** válasza:
Csak a Prevenárt adattam be, azt ingyen adták. Nem lett tőle láza, se hőemelkedése vagy más tünete a kislányomnak. Nem tervezem, hogy más oltást beadatnék... nem az ár miatt, inkább mert nem biztos, hogy annyira jó, ha megkapja pl. a bárányhimlő elleni oltást. Mivel már van rajta kívül 3 nagy gyerekem is, akiknél még nem is létezett oltás a b. himlő ellen, így ők átestek rajta... minden különösebb gond nélkül, néhány pöttyel megúszták...
2010. máj. 27. 10:53
 2/7 A kérdező kommentje:
A prevenart azt én is beadattam neki.3-4hósan kapta meg.
2010. máj. 27. 10:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Ahogy az előző is írta. Jobb az, ha a gyerek átesik a bárányhimlőn, erősödik legalább az immunrendszere. Én sem adattam be. Ha bölcsibe/oviba kerül úgysem lehet mindent kivédeni.
2010. máj. 27. 11:58
 4/7 anonim ***** válasza:
Prevenar és az agyhártya gyulladás ellenit. Azt hiszem 2500 Ft volt, és 2 kellett belőle. Ha jól emlékszem 2 és 3 hónapos volt.
2010. máj. 27. 13:29
 5/7 anonim ***** válasza:
Ja, és lázunk egyiktől sem volt
2010. máj. 27. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
Szia! Nekem 12 hónaposan kapta meg a lányom az agyhártyagyulladás ellenit,nekünk ingyen van mert állja az önkormányzat. Jövő héten kapja meg / 14 hónapos most/ a prevenart.
2010. máj. 27. 13:39
 7/7 anonim ***** válasza:
Előző vagyok, lemaradt hogy láza nem volt az agyhártyagyulladásosnál, semmi tünete nem volt.
2010. máj. 27. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!