Újszülött baba belefektethető 0 kg- tól használható gyerekülésbe? Bele lehet őket fektetni? (Mert ugye ülni még nem tud. )
Figyelt kérdés
Ilyen ülést tervezünk venni (0 kg-től lehetőleg 25 kg-ig), de szeretném mindenképp, hogy kényelmes legyen neki. Hordozó kocsiba való becsatolása helyett jó, ha ilyen ülést veszek? 3-4 hónapos korában lenne egy hosszabb utunk az ország másik felébe...#gyerekülés #0 kg
2017. szept. 14. 15:34
11/13 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló nagyon köszönöm! Én is valami ilyesmire gondoltam. Ez egyébként a linkelt üléshez tartozik vagy meg kell venni külön hozzá?
2017. szept. 16. 16:05
12/13 anonim válasza:
hozzá tartozik, csak nincs rajta a képen, ezzel a betéttel lesz jó már picibaba kortól. Én sem tudtam, hogy van ilyen, csak az üzletben szembesültem vele, mikor az eladó kikapta, hogy nekünk már úgysem kell, enélkül próbáljuk ki (de természetesen adták hozzá, most a szekrény tetején van :D )
13/13 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm neked!
2017. szept. 18. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!