Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Merjek kísérletezni a pelussal?

Merjek kísérletezni a pelussal?

Figyelt kérdés

Pampers párti vagyok. A kórházban Liberot kaptunk, azzal sem volt gondom, de nekem vastagnak tűnt, úgyhogy a pampersnél maradtunk. A 2es abból rémálom volt, mert hátul mindig kifolyt a kaki. Akkor DMes pelust használtunk. Aztán mikor a 3masra váltottunk, újból kipróbáltam a pamperst, akkor már jó volt és árban is kb. azonos volt. 3masból vettünk Liberot, volt rá kuponom, gondoltam jó lesz, hiszen a kórházban is jó volt a 2es. Alig vártam, hogy elfogyjon, mert mindig baleseteztünk vele. Volt olyan, hogy felemeltem a fiamat és a lába szárán folyt végig a pisi... Azóta sem vettem. Maradtunk a pampersnél. Már 4est használunk. A hónap elején vettem Huggiest, akciós volt és szintén volt rá kuponom, az is nagy csalódás volt, alig várom, hogy az is elfogyjon, az is átázik mindig. 3-4 óránál tovább nem bírja.

Sógornőm hétvégén mutatta, hogy megváltozott a Libero. Van rá 3 kuponom is, az egyik lejár máj. 31-én. Nem tudom, hogy mit csináljak, újra megpróbáljam, vagy hagyjam a csudába?

2010. máj. 26. 21:32
1 2
 11/14 anonim válasza:
100%
Én is pampers+liberoval kezdtem,majd mikor mindegyikből elegem lett, a hasonló (hátul kifolyós) dolgok miatt,akkor váltottam tescos pelusra! Régen nagyon jó volt,mert pont hátul, a derékrészen (középen) volt egy gumírozás,ami totál bent tartotta a mindenfélét a pelusba. Azóta ezt megszüntették,és ismét olyan oldalt "gumis" a tescos pelus is,mint a pampers,de én még mindig inkább tescost használok,mert bevált. Illetve most (holnaptól) lesz akciós az auchanban a bella-Háppy pelenka,ami szintén nagyon jó, szerintem!
2010. máj. 26. 22:39
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Szerintem nem igazán éri meg kisérletezgetni. Mi liberoval kezdtük, aztán pampers. Hát pampers vált be. Annyit olvasgattam itt a tesco zöld pelenkáról, hogy kb 2 hete akciósan az hiszem 1800 Ft-ért vettem egy csomaggal próba képp. Háát! Alig várom, hogy elfogyjon! Minden kaki után öltöznünk kell! Nekem is azt mondta a férjem, hogy o.k, hogy spórolni akarok, de ennek semmi értelme, ráadásul ne a gyereken tegyem. Maradj csak a megszokottnál, ami bevállt. Szerintem!
2010. máj. 27. 05:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Számomra mind hasznos volt. Maradok a pampersnél! Mostmár végképp meggyőztetek. :D
2010. máj. 27. 09:53
 14/14 anonim ***** válasza:
54%
Én meg a Dm-es pelusból vettem most egy jó nagy dobozzal, és kiütéses lett tőle 2 nap után a babám feneke. Még nem tudom mit kezdek a megmaradt 70 darabbal. :)
2010. máj. 27. 18:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!