Jogosan van kiakadva anyósom, mert nem engedem, hogy fogdossa a párhetes babámat?
Anyósomékkal élünk együtt (sajnos),még.
Én elég tisztaságmániás vagyok szeretem a rendet és szeretem,ha tiszta vagyok.
Anyósomék meg tiszta igénytelenek ,lusták takarítani és fürödni se szeretnek.
És kezet se nagyon mosnak.
Ha sír a babám mindig mondja majd én megvígaztalom ,de nem akarom neki oda adni. És felhozta ,hogy miért nem meg ,hogy most haragszik mert ,hogy ő nem fertőző mit kapna el tőle.
Eddig senkinek se engedtem ,mert mondom megvárjuk az első oltást utána nyugodtabb is lennék.
De ő ezt nem érti meg. Aztis mondtam neki ,hogy nem akarom ölbe szokatni azért nem engedem,mert utána nehéz lesz leszokatni.
Most mondjam meg az igazat ,hogy bocs ,de büdös vagy meg igénytelen... :( nehéz ilyenekkel együtt élni ,de reméljük már nem sokáig.
Mindkettőtöket meg lehet érteni.
Viszont én emiatt vettem pólyát. Ha igénytelenek jöttek látogatni, beleraktam és nem vettem ki belőle, abban nem zavart, ha megfogják, úgyis védve volt.
És nyilván nem kapna el tőlük semmit, de én sem szívesen puszilok meg büdös, koszos rokonokat, emiatt nem szeretem azt se, ha gyerekünket puszilgatják.
Mivel nem tudható, hogy miért kényszerültetek oda, így gratulálok a sok ostoba háziszárnyasnak a beszólogatáséért.
Nézd, mondd meg neki, hogy a gyerekhez szappanos kézmosás után nyúljon. És ne érezd magad miatta rosszul! Fel a fejjel, remélem, hamarosan megoldódik az életetek!
Minden, amit leírsz spekuláció, semmi egyéb. Nem tudható, és a kérdező nem is tartozik elszámolással.
Bárhogy is van, joga van a gyermekét a maga szabta higiénés körülménynek között tudni. Érdekes, én kibírom a köpködése nélkül.
Nektek jólesik másokat rugdosni? Szánalmas.
Az ilyen kihaénnem-anyósokról szoktak kiírni kérdéseket, mint te :)))
Nos, én nem, nem lökném ki az utcára a gyermekemet és annak a gyermekét, csak azért, hogy verhessem az asztalt, hogy azénházamba' nekemanigazamosztjóvan'.
Mi segíteni szoktuk a családtagokat, és segítség nem feltételekhez kötött. Vannak ilyen furcsa népek is, most képzel el!
12-est aki lepontozta nullára: így legyen ötösöm a lottón! :)
Még annyi eszetek sincs, hogy ne vegyetek fel inget, ha nem érzitek magatokénak :) Nem, ti magatokra illőnek érzitek az "ostoba háziszárnyas" megjelölést, és dafke pontoztok!!
Megtiszteltetés ilyenektől 0%-ot kapni!
Attól hogy egy pár hetes síró babát felvesz, még nem fog ölbe szokni. Sőt! Neki még a közelségre van szüksége!
Ha koszos kérd meg hogy mosson kezet mielőtt a babát felveszi és legyen kéznél mindig tiszta textilpelus amit terítsen a baba feje alá.
Hasonlóan gondolkodom mint te kérdező,szeretem a rendet,tisztaságot,azt hiszem ahol baba van alapvető dolog (bár nálam egyébként is) a kommentek többségéből azt szűröm le hogy többeknek mindegy ha retek van,tipikus......na de ez legyen az ő szégyenük :)
Kérdező!Én ezt ugy oldottam meg hogy a kiságy mellett ott a fertőtlenítő,bárki "közelít" bekeni vele a kezét és igy én is nyugodtabb vagyok plusz a baba is védve van :) én sem engedem fogdosni,de szerintem a békesség kedvéért találj megoldást,félted a kisbabádat érthető,de nem szigetelheted el a mindentől sajnos :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!