Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Tapasztalatok kérnék, miből...

Tapasztalatok kérnék, miből mennyit és milyen érdemes vásárolni a babáknak?

Figyelt kérdés

Ikreket várok, 27 hetes vagyok (holnap töltöm a 28.hetet). Tudom hogy van kelengye lista, de tapasztalatokra is kíváncsi vagyok. Pólya feltétlen kell nekik? Vagy meg lehet nélküle is lenni? Szoptatni szeretnék, de ikreknél fel kell készülnöm hogy esetleg nem lesz elég tejem, így cumisüveg kérdésem is van, még pedig egy babának hány cumisüveget vegyünk 150 ml-sből és mennyit a 260ml-sből? Kb. mikor lesz amikor már a nagyobb üveg kell, hogy fognak annyit enni?

ősz végi-tél eleji babák lesznek, overallt, kiskabátot vagy bundazsákot hány darabot vegyek babánként?

Nyugtató cumit mikortól lehet adni nekik? És abból mennyi legyen "raktáron"?:)

Köszönöm ha válaszoltok, más jó tanácsot is szívesen veszek, biztos nem jutott most eszembe minden. :)

Apropó a kórházba miből mennyit kell vinni? Mind ami nekem, mind ami nekik kell.

2017. szept. 13. 10:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
41%

Szerezz be mindenképpen egy adamohoz hasonló dupla ikres hintát vagy 2 pihenőszéket!

Ikrekkel életet fog menteni.

2017. szept. 13. 13:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!