39+3 hetes vagyok és nincs neve a kislányunknak?
Ezt nektek kell tudni, érezni... kicsit nehezen hiszem el, hogy egy nevet nem tudtok kitalálni:D
Nekem a Loren a No.1, lehet te a falra mászol ettől a névtől... másik kedvencem az Anna.
Nekem az Olivia es az Adel a favorit :)
Szerintem fogjatok egy naptart es a ferjeddel nezzetek at ujra. Probalgassatok a keresztneveket a vezeteknevhez es hatha valamelyiknek megtetszik a hangzasa :)
Luca passzolna szerintem.
Kisfiunk lesz, ha lány lett volna Julianak neveztük volna. Listás volt meg: Zita, Blanka, Eszter és az Enikő név
Nagy kedvencem a Róza név, de nem passzol a vezeteknevhez.
A mi kislányunk Kinga lesz.
Off:nálunk az a szokás,hogy fiú nevet is kell "bemondani" szülés előtt(hiába hogy hónapokon keresztül kislányt látnak az ultrahangon...)na azt eddig még nem sikerült kitalálni.
Lehet mondom majd a fiam nevét,nemigen járnak utána... 😀
Hú, és még azt hittük, hogy mi vagyunk lemaradva, hogy nincs nevünk, pedig én még csak 29 hetes vagyok. :D
Lujzához a Szonja ugrott be, a Kornélhoz meg a Zita.
Köszönöm mindenkinek!Vannak neveink csak nem érezzük igazinak,de majd ha meglátom a kislányomat biztos rögtön tudni fogom,hogy az a neve:)
A listánkon van például az Olívia,Szonja,Lili,Róza és a Luca is.Vannak még ezeken kívül.Sok olyat írtatok ami nekünk is tetszik.A Lucát imádnám,de nagyon Lujzás,majdnem ugyanaz és nem szeretném összekeverni őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!