Nektek az egész lakásban mászkálhat a babátok?
Nem volt babakerítésünk, sosem tenném kerítés mögé egyik gyermekemet sem. Mindketten szabadon mászkálhattak a lakásban mindenfelé. Nálunk a bababiztos azt jelentette, hogy a vegyszereket föltettük egy magasabb szekrénybe, a fürdőbe csak együtt mentünk, a vécére jöttek mindig utánam, de a fiam le is ült velem szemben újságot lapozgatni, a szobákban pedig semmi törékeny nem volt elérhető magasságban. A konyhában a műanyag edényes szekrényben bármikor pakolászhattak, nagyon élvezték is.
Sosem rántottak semmit magukra. Ja, és egyik asztalsarkon sem volt sarokvédő. Valahogy úgy voltam vele, hogy meg kell tanulniuk esni. Estek is rengeteget, sosem volt gond. Sosem korlátoztak Őket a mozgásukban.
Igen.
A fiókok-szekrények zárhatóak, az asztal masszív, nem tudja magára dönteni, a székek a neccesek, de azok meg direkt könnyűvázasak, ha felborítja, ne üsse meg nagyon.
Igazából úgy voltam vele, hogy legyen babaiztos a lakás (mindent, amihez nem akarokm, hogy nyúljon, elzárok), és akkor nem kell állandóan a nyomában lennem, meg rászólnom, hogy ne nyúljon ehhez ahhoz, hanem én is tehetem a dolgom nyugodtan, meg ő is mászhat, amerre jól esik neki :)
Egyedül a számítógépes szoba tiltott, mert apja biztosan agyvérzést kapna, ha ott valamit szétszedne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!