Miért baj, hogy egész nap a babával szeretnék lenni (és vagyok is)?
5 hónapos.
Persze nem úgy, hogy le sem teszem, meg senki más nem lehet vele. De amikor kettesben vagyunk, csak vele foglalkozom, játszunk. Vagy ha látom, hogy jól elvan, akkor is itt vagyok mellette és sorozatozok, olvasok, telefonozok. Az egyik barátnőm pl. azon lepődött meg, hogyha megyek fürdeni, vagy tusolni, beviszem magammal a picit és hogy miért nem hagyom a szobájában, vagy a nappaliban a pihenőszékben, vagy a kiságyban.
És ezt már megjegyzték mások is, hogy ezzel nem teszek jót és hogy nem kéne mindig vele lennem. De jut időm magamra és a férjemre is, a barátnőimet sem hanyagolom el, eljutok a szépségszalonba, edzeni is tudok. Szóval a számomra szükséges "én-idő" maximálisan megvan. És nem érzem, hogy rosszat teszek azzal, hogy foglalkozok vele és fejlesztem.
Na, az szép lenne, ha elmennél tusolni és egyedül hagynád... Nem szabad babát és gyereket egyedül hagyni! Lehet hogy nem mászik még, de mi van, ha félre nyel, fulldoklik vagy bármi? Nem szabad... Szóval teljesen jól csinálod.
Fél éves múlt a fiam és én is magammal viszem ha épp szükséges a zuhanyzás. Lerakok a földre játékokat és elvan.
Ne csináld másképp. Ott vagy vele, hagyod hogy egyedül is játsszon. Szóval teljesen oké ez így..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!