Állandó bajban vagyok az öltöztetéssel, mit csináljak?
Én azt csinálom hogy kimegyek reggel megnézem milyen kint az idő.Ha kicsit fuj a szél akkor hosszu ujju body ha viszont nincs nagy szél épp csak lengedezik akkor mehet rá a rövid.Van amikor én még átöltöztetem mert hosszuban melege van.
Az sem jo ha izzad mert könnyeben megfázik.
Reggel döntsd el te mit veszel fel és probáld ahoz mértten öltöztetni.Én ma pl.rövid body meg napozot adtam rá.
Nagyon nem jó, ha beleizzad a ruhájába. Az vizes lesz rajta, a vizes ruha pedig órákon keresztül a hátára tapadva rajta van, na ez tutira egyenlő a megfázással. Amelyik baba meg van fázva, és még plusz adnak rá egy réteget, az csak még jobban meg fog fázni!!!
Ma hosszú ujjú bodyban+mackó naciban vittem kisfiamat sétálni, a zoknit levettem a lábáról. Vékony kis sapit adtam rá, de csak amikor érte a nap őt is. Nem kell túlöltöztetni a babákat!!! Ja, és 8 hónapos a kisfiam, még egyszer sem volt beteg, sem náthás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!