Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Sötét van az ultrahangosteremben?

Sötét van az ultrahangosteremben?

Figyelt kérdés
Lehet bugyuta kérdés,de nagyon szégyenlős vagyok,és az egész peleputty :D jön megnézni a babamoziba a picurt. Azon gondolkodtam hogy esetleg előtte felhívom akihez megyünk. Kérlek ne ítélkezzetek
2017. szept. 5. 19:51
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
76%

1 szemely mehet be.

Es peReputty, igy irjak.

2017. szept. 5. 22:56
 12/18 anonim válasza:
100%
Ha 4D ultrahangra gondoltal, en ahova mentem rendelobe, sotet volt es elottem a kivetiton szepen lehetett latni mindent :) De a csalad biztosan nem a pocidat fogja nezegetni, mert akkora elmeny latni a babat.
2017. szept. 6. 01:04
 13/18 anonim ***** válasza:
Hat sztem nem fognak rajta problémázni. Neked sem kellene. Tudják mivel jár. Esetleg szólj előre h bocsi szegyenlos vagyok a hasamra mert ez es ez van remelem nem szornyedtek el.:D de tuti nem fognak fenn aladni rajta
2017. szept. 6. 06:37
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
En megertelek. Nekem meg muteti heges es undi szerintem.. Figyelj... Sztem ha szólsz, h téged ez zavar, csinálnak neked felhomályt. Persze a masik részről, sztem se azt nézik. Amúgy ha jol rémlik en ugy feküdtem, h nem is latszodott a hasam a páromnak (paraván volt) csak a monitort latta a falon bar nekem mindegy lett vna hogy ő latja-e de mondjuk aposnak mar nem mutogatnam.. Halistennek megelegedtek a cd-vel.
2017. szept. 6. 07:21
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Milyen pereputty megy veled Uh-ra? Miert nem eleg a ferjed, a tobbiek meg megnezik majd dvd-n... nem ertem. Nalunk vilagos volt.
2017. szept. 6. 07:46
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én dokimnál félhomály van, de tényleg, miért nem elég DVD-n visszanézni?

A dokimnál is csak 1 szék van, max. még tesók szoktak bemenni az apukán kívül. De szerintem nem teljesen arra valók ezek a babamozik, hogy 2-3-4 kísérő is bent legyen.

Nem vagyok háklis, de az zavar, amikor az egész várót a hozzátartozók foglalják el, a kismamáknak meg hely sem jut.

2017. szept. 6. 08:36
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen világos van.

De ez nem mozi és közösségi program...

2017. szept. 6. 14:24
 18/18 A kérdező kommentje:
Édesanyám,édesapám, és apuka jött velem. Félhomály volt, nagyon rendes volt az uh-s nő is. Minden rendben volt szerencsére. :). Nem éreztem magam kellemetlenül sem.
2017. szept. 10. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!