Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan altassam a 2,5 hetes...

Hogyan altassam a 2,5 hetes babámat? Elég sokat bukik. Háton altassam vagy az oldalán, esetleg hason?

Figyelt kérdés
2008. okt. 20. 15:32
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Támaszd ki a hátát összecsavart pelenkával vagy pléddel,és oldalt fektesd.Nekem is nagyon sokat bukott,és így nem ment neki félre,meg nem folyt vissza
2008. okt. 20. 15:34
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Én is oldalt fektetem, miután evett, mert ált. kijön belőle egy kicsi, és így a szája szélén ki tud folyni, a feje alatt van textilpelus.
2008. okt. 20. 15:37
 3/6 anonim ***** válasza:
82%
Én azt hallottam, hogy a babák csípőjének nem tesz jót a rendszeres oldalt fektetés. Én hason altatom mindig a kisfiamat, kb egy hónapos kora óta. Azelőtt nem mertem, mert a védőnő óva intett, a hirtelen bölcsőhalál miatt. De akkor is mindig szépen oldalra fordította a fejét, és egy szobában voltunk. Ma már külön szobában van és hason alszik. Most két hónapos.
2008. okt. 20. 15:38
 4/6 anonim ***** válasza:
52%

Az oldalán semmiképp!!! Tönkremegy a gerince és a csípője is. Ez a legrosszabb, amit tehetsz vele!!

Altathatod hanyatt is, a fejét fordítsd oldalra, de az én lányom pl hamar átfordította a fejét, de mindig szépen oldalt volt neki.

Altathatod hason is, nem kell félni attól sem, lányom 4 hetes kora óta csak így alszik:-)

2008. okt. 20. 17:06
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csak mondom hogy a korházban is oldalt fektetik a gyerekeket,meg a védőnő is azt ondta hogy h lehet oldalt legyen.Na meg nagyon sok ismerősöm is.Első vagyok 1.5 éves gyerek édesanyja. nem hisze hogy baja lenne tőle.Aki lepontozott annak azt üzenem hogy nézzen utánna.
2008. okt. 20. 20:20
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Nálunk Szlovákián is oldalra teszik a babát, ha nem volt bufi vagy, ha sokat bukik, de nálunk pólyában fekszenek a babák és úgy tették oldalra, neki volt támasztva a kiságynak a pólya így a baba elvileg jobb testhelyzetben, de oldalt fekudt. Nekem így aludt a fiam sokáig. És semmi gond nincs.
2008. okt. 20. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!