Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A Mildibé 2-es tápszer nem...

A Mildibé 2-es tápszer nem laktat, vagy annyira finom?

Figyelt kérdés
Lányom 6,5 hónapos, mindig másféle tápszert kap, mert alig akarta enni. 5 hónapos koráig Milupát evett 1-est, majd 2-est(simát), utána Beba Aktívot, most pedig Mildibé van neki. Eddig örültem, ha 100ml-t megevett tápiból, sokszor olyan is volt, hogy csak 40ml tápit evett, ráadásul reggel, miután felébredt a 10 órás alvásból. Úgyhogy tutira éhes volt. De mióta a Mildibét kapja, sokkal többet eszik belőle. Tegnap este pl 310ml!-t evett meg elalvás előtt. Csak azt nem tudom, hogy nem laktatja, és azért kell belőle több, vagy ennyire finom lenne, és maradjunk ennél a tápinál? Szerintetek? Köszönöm.
2010. máj. 26. 11:37
 1/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem izlik neki. Nálunk ugyan ez volt a helyzet. Most beba vanilliásat eszünk ez jött be neki. Örülj, hogy jól eszik. :)

2010. máj. 26. 11:55
 2/3 anonim ***** válasza:
Nálunk is bevált a Mildibé, előtte Milupa és Beba nem annyira. Most már Mildibé Juniort kap, elmúlt egy éves és szépen eszi. Amúgy szerintem jó íze van, édeskésebb, mint a többi. Mi is maradunk ennél.
2010. máj. 26. 12:02
 3/3 anonim ***** válasza:
Kisfiam Mildibé 1-et eszi, többel próbálkoztunk mi is,és mindegyiket megkóstoltam én is.Szerintem ízre a legfinomabb,legédesebb táp.Amit még szeret az a DM-ben kapható babylove tápszer.Nekünk ez a kettő vált be legjobban.
2010. máj. 26. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!