Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Egy 3 hós babának érdemes...

Egy 3 hós babának érdemes játszószőnyeget venni?

Figyelt kérdés
Próbálgat forgolódni, ha leteszek neki egy sima szőnyeget,amit természetesen jól kitakarítok mindig ,ez nem jó megoldás,mindenképp kell játszószőnyeg?
2008. okt. 20. 14:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem abszolút érdemes neki játszószőnyeget venni! Az én 15 hetes kisfiam azon van el a nap nagy részében. Egyedül, velem, apujával :) mindenkivel jókat tud ott játszani! Jó játékot :)
2008. okt. 20. 15:05
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem kell. Neked és a pénztárcádnak kell eldönteni, hogy szeretnél-e a babádnak ilyet. Nekünk születéstől kezdve volt, (kaptuk), felhajtható oldalú, ún. játszófészek, nagyon praktikus napközben ebben altattam fél éves koráig. A játszószőnyeg igaziból a felette levő íves játszóhíd miatt érdekes, vagy jobb a sima szőnyegnél, amire mindenféle színes, csörgő-zörgő játékot lehet aggatni. Amíg nem tud ülni, nagyon praktikus a játszóhíd a gyerek felett, de ezt játszószőnyeg nélkül is lehet kapni. Pl. a K'kids is gyárt ilyet. Minden normális játékboltban lehet kapni.
2008. okt. 20. 15:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Akciósan vettük 21 hetes kislányom 4 hetes kora óta imádja. (ez persze én is:))
2008. okt. 20. 15:06
 4/5 anonim ***** válasza:
Jópofa dolog, nekünk volt. Tudsz már tök olcsón is venni jó minőségűeket, ha az ára a lényeg. Sokáig el van benne a baba.
2008. okt. 20. 15:44
 5/5 anonim ***** válasza:

szia,

az én kisfiam 4 hónapos, és nem szereti a játszószőnyeget. a hidról lelógó játékokat eleinte érdeklődve nézegetei, aztán rángatni kezdi őrülten, és a végén mindig felidegesiti magát. úgyhogy rendszerint 5 perc elteltével sirni kezd. egy nagyobb polártakaróra szoktam rátenni, mellé a játékokat. neki ez jön be, itt elég hosszú időt el tud tölteni jókedvüen.

2008. okt. 22. 09:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!