7 hónapos babának adhatok már túró rudit, természetesen csoki nélkül, és krémtúrót? Nem volt még eddig allergás a családban.
Figyelt kérdés
2010. máj. 26. 11:09
1/10 anonim válasza:
Csokival is athatod. Attól lesz bárki is allergiás,hogy távoltartják az esetleges allergén anyagoktól. Az immunrendszere nem tud ellenanyagot termelni emiatt. Éppen ezért adnak a gyerkeknek védőoltást,ami a betegség legyöngített vírusait tartalmazza.
3/10 A kérdező kommentje:
kedves utolsó!
miért ne? :)
félretéve a visszakérdezést,tejpótlásként gondoltam. Mivel a lányom már nem akar szopizni,a tápszert sem fogadja el,sőt a kész nestlé ennivaló-innivalót sem hajlandó meginni. A kutyulós pépet eszi,de van amikor már az sem kell neki,mert eléggé "válogatós". A bébi desszerteket,meg jó éjt papikat eszi ami tejet is tartalmaz,de azokban sajna nincs túl sok tejcsi..
Vagy van esetleg valami jobb ötletetek? Szívesen fogadok minden jó tanácsot!!!!
2010. máj. 26. 11:27
4/10 anonim válasza:
Esetleg joghurt?
Ha nem szereti a natúrt akkor keverj neki bele gyümit.
5/10 anonim válasza:
11:33as vagyok egyébként adhatod neki.Vagy esetleg próbálkozz meg gyümis joghurtokkal.
6/10 anonim válasza:
Szia!A nagylányom már 6 hósan ette,imádta a pöttyöst,persze nem sűrűn,csak néha-néha,most elmúlt 3 éves és semmi baja!
7/10 anonim válasza:
8 hónapos a kisfiam, kb. egy hónapja én is szoktam adni neki, természetesen csoki nélkül. Egy egészet megeszik tízóraira. Természetesen nem minden nap kapja, de adhatsz neki nyugodtan.
8/10 anonim válasza:
Az én fiam is 8 hónapos, ő is kb. 1 hónapja kap túrórudit, csoki nélkül. A milkát szoktam neki venni, szereti. De eszik már natúr joghurtot gyümivel, sajtot is. Krémtúrót még nem adtam neki, csak simát, azt is gyümivel vegyítve.
9/10 anonim válasza:
Én nem a csokiban látom a túrórudi baját hanem a sok cukorban ami a túróban van (de ez csak az én véleményem). Én a túrót gyümölccsel szoktam összekeverni, vagy saját készítésű gyümölcskompóttal. abba is van cukor, de közel sem annyi mint a rudiban. És így legalább tudod mit adsz neki, van benne tej is, meg vitamin is a gyümölcstől. a rudiban nem sok értékes dolog van és a bolti krémtúróban sem valljuk be.
10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat! a sima túró+ gyümi keverékre már én is gondoltam. Ki fogom próbálni a joghurtot is!
2010. máj. 26. 20:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!