Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Nagyon nagy baba, mit tegyek?

Nagyon nagy baba, mit tegyek?

Figyelt kérdés
7kg felett van, 10 hetes. Néha kapott tápszert (napi egy adag, mikor délre nem volt tejem) de már azzal is leálltam,de hízott így is már. Már szegényt nlha hagyom sírni,hogy kivárja az intervallumot,de állandoan hizik:S. Simán kinéz fél évesnek:S. 110-120kb amut eszik, de akarva akaratlanul , néha eszik 170et, de probálom korrigálni. Mit tegyek? Leáll ez a rohamos noves? Nehogy baja legyen:S én nem hizlalom, nagyobb gyerek is ennyi idosen ennyit evett, de 5kg volt ilyenkor.
2017. szept. 2. 22:25
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
Nyáron a 2 orat mindig kibirtam legalább, mert sokaz evett. Remélem most a huvosebbtol, meg mert kezd beállni a rendszere beáll a kajálás is. Nem akarom én felhizlalni:S
2017. szept. 4. 23:16
 22/22 A kérdező kommentje:
Lemaradt:általánosságban 3-3,5 orakat probálok tartani vele,ezert csodálom, hogy hizik
2017. szept. 4. 23:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!