7kg felett van, 10 hetes. Néha kapott tápszert (napi egy adag, mikor délre nem volt tejem) de már azzal is leálltam,de hízott így is már. Már szegényt nlha hagyom sírni,hogy kivárja az intervallumot,de állandoan hizik:S. Simán kinéz fél évesnek:S. 110-120kb amut eszik, de akarva akaratlanul , néha eszik 170et, de probálom korrigálni. Mit tegyek? Leáll ez a rohamos noves? Nehogy baja legyen:S én nem hizlalom, nagyobb gyerek is ennyi idosen ennyit evett, de 5kg volt ilyenkor.
Inkább akkor ha túl sokszor kap enni. Nem kell minden nyikkanádra etetni.
2017. szept. 3. 00:03
12/22 anonim válasza:
Kisfiam 3300g 53cm-el szuletett. 7 hetesen pontosan nem tudom , h mennyi volt de mindig atlag felett hizott.
Most 8,5 honapos 10 kilo es 74cm. Mondtak , iszonyat nagy baba 1 evesnek felelt meg 7 hos kora ota de az 1-1,5 eveseknek valo gyerekruhat hordja bodyban pl. mert a teste hosszu. Picit husis de nem dagi. Mar nem szopizik sajnos de a tapitol is havonta 1-1,5 kilot hizott. Mostanaban alig 10-20dkg-ot. Oke , batyamek nagydarab , magas emberek en az ellenkezojuk lehet az O genieket orokolte.☺
Azt , ne etesd amikor mar ordit nalunk nem valt be. Alig tudtam a 2 orat kihuzni. Vihettem levegore bmit csinalhattam mar a szaja beleremegett a sirastol , muszaly voltam etetni. Most pedig alig eszik.😕
2017. szept. 3. 05:35
13/22 anonim válasza:
10* hetesen. Bocsanat.
2017. szept. 3. 05:35
14/22 anonim válasza:
tegnap 23:34
Pedig túl lehet, hogy ne lehetne?? a szent csodas anyatej is taplalek, amibol ha tul sokat eszik akkor elhizik. Ennyi.
2017. szept. 3. 07:04
15/22 anonim válasza:
Azoknak a tapszerezos noknek javaslom olvasgatni a temaban akik szerint az anyatejjel tul lehet etetni. A muanyag tapszerrel ellentetben az anyatej osszetetele a gyerek igenyeihez igazodik. Tuletetni azert nem lehet, mert ha nar nincs tobb energiara szukseg akkor hig, vizes tej jon.
Bar egy tapszerezos nonek ezt kar magyarazni.
2017. szept. 3. 08:43
16/22 anonim válasza:
Doki, védőnő mondott valamit a hízásra?Mert ha nem, ne aggódj. Anyatejjel nem lehet túletetni. Sírni biztos nem hagynám, hogy várja ki az etetési időt. Neki a cici nemcsak evésre kell, megnyugvást is ad. Barátnőm kislánya is 7 hósan 10 kg volt, doki szerint ő ilyen. Apja is ilyen volt picinek, most meg vaságyastól nincs 70 kg sztem.
2017. szept. 3. 10:38
17/22 anonim válasza:
a második lányom 3400-zal született, és 3 hónaposan duplázta a súlyát, szóval ő is 7 kg körül volt. Elég husika volt, a nővére a könyv szerinti fél éves korára volt ennyi súlyú, mint ő. De a kicsi, a nővérével ellentétben, úgy szopizott, mint egy szívógép, ebben a korban 180 ml-ket nyomott be 10 perc alatt. Bukós is volt rendesen, meg a mozgása is kicsit lassabban indult be. DE: most 20 hónapos, teljesen átlagsúlyú, jön-megy, szalad, semmiben sem másabb, mint a nővére volt ennyi idősen. Annyi kivétellel, hogy jobb az étvágya most is :) Szerintem ne aggódj!!! Nekünk is csak annyit mondott a védőnő meg az orvos, hogy majd lemozogja, ha beindul. ennyi. Ne aggódj :)))
2017. szept. 3. 13:03
18/22 anonim válasza:
Anyatejes volt a fiam, úgyhogy ez nem jött be. Hiába mondjátok aztal is túl lehet etetni.
2017. szept. 3. 13:42
19/22 anonim válasza:
Enyem is anyatejes volt, mégis azt mondom, hogy túl lehet etetni azzal is. HA a gyerek minden nyikkanásra anyatejet kap (éhes, szomjas, faj a hasa, fáradt, nyűgös, fázik, melege van, álmos, unatkozik, szomorú, közelségre vágyik, stb) akkor bizony előbb utobb túl sok lesz és mivel több kalóriát visz be, mint amennyire szüksége van, el fog hízni. Az is egy táplálék, nem csodaszer. Az égvilágon mindentől el lehet hízni, ha túl sokat eszünk belőle.
2017. szept. 3. 13:52
20/22 A kérdező kommentje:
Nagyon hasfajos "kispasi". Nem kapott minden egyes nyikkasra tejet, eleinte fuzetet is vezettem, elso babanal is ez volt, de nála full felborult a rendszer mert sirt a pocija miatt. Most azt veszem észre kezd elég lenni a 110-140 bár 7kg
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!