Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Adnátok tápszert a helyemben?

Adnátok tápszert a helyemben?

Figyelt kérdés

18 hetes a lányom, és eddig semmi gond nem volt. Szerintem most sincs, csak a doki szerint keveset gyarapodott az elmult 2 hétben. Szó mi szó, megállt a súlya kicsit, de ugyanúgy eszik, jókedvü, nevet, semmi baja. CSak cicizik, tejem van, bármikor tud szopni, mindig tudok tejet nyomni a cicimből, reggelre folyik...szóval tejem biztos van. És ha nem lenne, sírna is, nem igaz? Szóval a doki szerint adjak neki tápszert. De én nem akarok, és a cumisüveget sem fogadja el, kiköpi. És miért adjak neki tápszert, ha a tejcit sem eszi meg. Szerintem ha éhes lenne, többet szopna.

3330 gral született, most 6390 gr. Szerintem jóltáplált, hurkás kislány.-)

Mit tennétek a helyemben? A dokinak megmondtam, hogy nem akarom tápszerezni, hozzátáplálni sem akarnám még idén. Most azt mondta, várjuk jövő keddig, és megbeszéljük mi lesz . (eddig 250-300 volt a gyarapodása 2 hetente, most "csak" 90)

2008. okt. 20. 14:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Az orvos könyv szerint mondja.Nem mindenki aszerint gyarapszik.Ne adj neki tápszert.
2008. okt. 20. 15:39
 12/15 anonim ***** válasza:
Nem minden gyermek aki tápszert evett betegesebb hanem átlagosan azok a gyermekek akik tápszert kaptak anyatej helyett azok többet betegeskednek!Te inkább citromot vagy cirtompótlót használsz szivesebben??
2008. okt. 20. 16:07
 13/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is így gondoltam. Nem kívánok mást adni a kicsimnek, csak anyatejet, amíg elég neki. Persze, ha éhezne, tennék ellene, de akkor is inkább már gyümivel.

Tápszer kilőve.-) Várom azért a doki véleményét is jövő héten...

2008. okt. 20. 17:00
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom mit akar ez a doki, hát teljesen jól fejlődik a babád. Ha nem éhes, és a tej sem kell neki, akkor minek megvenni a tápszert? Hogy azt se fogadja el? Nem kell az, hát szopik rendesen.

Amúgy

2008. okt. 20. 17:46
 15/15 anonim ***** válasza:
62%
Na, csak azt akartam hozzáfűzni, hogy NEM igaz, hogy a tápszeres babák betegesebbek, az én fiam pl. 2 hónapos kora óta tápos, de még soha az életben nem volt beteg, most egy éves. Ettől még mindenki tisztában van vele, hogy az anyatej jobb, de miért kell mindig leszólni a tápszert? Ja, és anyatejet nem lehet csak úgy "venni" anyatejgyűjtő állomáson, azt azoknak tartják fenn, akiknek a babái kis súlyúak, koraszülöttek vagy betegek. Nem annak, akinek sok a pénze és akkor övé a világ.
2008. okt. 20. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!