Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lepattant egy picike szilánk...

Lepattant egy picike szilánk az üvegpohárról a kicsikém szájába. Mit csináljak? Nem találtam meg a szájában, lehet nem nyelte le? Nem vérzett

Figyelt kérdés
Idétlen egy anyósom van! Hiába mondtam ne adja a kezébe, főleg ne a szájába, azért is!! Mire odaértem és elvettem tőle, már hiányzott egy picike szilánk a pereméből. Nem vérzett a szája, nincs semmi rossz kedve. Nem tudom mit tegyek. Iszonyatosan agggódom!Atyaég!Segítsetek! Vigyem dokihoz? Olyan kicsike, kis vékonyka, szinte észre se lehet venni szabad szemmel, csak ha nagyon megnézem, kb fél centi hosszú kis csík a peremből.
2008. okt. 20. 14:21
 1/2 A kérdező kommentje:
azt nem írtam 9 hós és 2 foga van alul.
2008. okt. 20. 14:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Ha megnyugtat, persze vidd el dokihoz.

De szerintem semmi baja, mert akkor már kiabált volna. (bár a gyomorban, bélben okozhat gondot, de nem hiszem, hogy ekkora darab okozni fog. )

Egyáltalán biztos, hogy most tört le? Nem már olyan volt a pohár?

Nyugi!:-)

2008. okt. 20. 14:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!