Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Lehet a tejtől kiütés az arcán?

Lehet a tejtől kiütés az arcán?

Figyelt kérdés
már 1 éves a kislányom! tápszer helyett tejet adok neki már vagy 2-3 hete!!de nem jellentkezett semmi hogy alergiás lett volna tőle tegnapig!!valami nagy piros folt jött ki az arcán meg a hátán is kivan patogva egy kicsit!!de nekem az a gyanúm hogy anyósomra volt bízva tegnapelőtt a kislány és adott neki v.mit amire alergiás!!mert én szerintem ha a tejre lett volna érzékeny már rég kijött volna rajta!! vagy rosszul gondolom??
2008. okt. 20. 14:04
 1/2 A kérdező kommentje:
ja és a másik hogy nem először játsza ezt el anyósom hogy ad neki olyan dolgokat amit még én szívem szerint nem adnék!!szóval idegesít sokszor és csak jóval később derül ki hogy adott neki v.mit!!
2008. okt. 20. 14:07
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ha már 2 hete kap tejet, nem hiszem, hogy arra alergiás. Esetleg ha magasabb zsírtartalmút kapott most (?).

Anyósod mit mond? Talán itt az idő, hogy komolyan elbeszélgess vele.

Remélem, semmi komoly baj nem lesz!

2008. okt. 20. 14:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!