Mekkora 6 hósan a kisbabátok? Kisfiam 72cm és 8800g nem sok? Tápszert már csak 2 szer eszik meg 3 szor gyümit, főzeléket.
Az én kisfiam 6 hónaposan 70 cm, és 6560 gr. volt. Ő is úgy evett mint a te babád, csak még éjjel is tápszert.
Nem egy vastag gyerek, de nem aggódom, a lányom is ilyen vékonyka volt, de már 6 éves, és tök ugyan olyan alkat, mint azok akik nagyobb babák voltak nála.
Most a kisfiam 9 hónapos 72 cm, és 7600 gr. nagyon mozgékony gyerek, fél évesen már mászott, és felállt, azóta meg se áll, lassan elindul egyedül.
Én nem aggódnék a helyedben, szép, nagy babád van.
De én tapasztalatból tudom, hogy a gyerekek 2-3 éves korukra beérik egymást, súlyban, és magasságban is.
A testsúly/testhossz teljesen arányban van egymással, sőt testhosszban még több is egy picivel, mint a 8800 g-os babák. (Ezt egy fejlődési görbéről néztem le, amit a legnagyobb fiam kapott születésekor a kiskönyvéhez.)
Szép nagy babád van, a korához képest (az átlag 6 hónapos babák
8 kg/69 cm-sek) a lényeg, hogy arányban legyen a súlya a hosszúságával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!