A Fióna névről tényleg a Shrek jut eszébe a legtöbb embernek?
Figyelt kérdés
Tetszik vagy nem a Fióna név?2017. aug. 29. 18:00
12/21 anonim válasza:
Nekem az ogre alakja ugrik be nem a hercegno. A nev is olyan dundi karakterre illik.😀
13/21 anonim válasza:
Nekem nem tetszik, a Flóra viszont igen. Én a Shrekre asszociálok róla, de nem ez az oka amiért nem adnám.
14/21 anonim válasza:
Nekem például a Jázmin névről meg az Aladdin jutott eszembe. Aztán később, amikor megszületett unokahúgom, akkor egy idő után már nem a hercegnő :) Szerintem ez minden névvel így van.
15/21 anonim válasza:
Igen, nekem is a mese ugrik be és az hogy ogre :)
És egyébként sem kifejezetten tetszik.
18/21 anonim válasza:
Shrek ugrik be nekem is. Viszont nekem kifejezetten tetszik, csak pont ezért nem adtam a lányomnak, féltem, hogy gúnyolni fogják.
20/21 anonim válasza:
Először biztos kicsit fura lesz mindenkinek, de szerintem jó név, főleg hogy a Shrekben Fióna egy tökös csaj, erős, mindenre elszánt, tettre kész. Nagyon menő (ogre)lány aki egyedül is megállja a helyét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!