Mi volt és mennyibe került a legdrágább holmi (bútor, kocsi, hordozó, játék, egyéb. ), amit valaha megvettél a babádnak?
Figyelt kérdés
2010. máj. 25. 20:42
31/43 anonim válasza:
Komlett babaszoba bútor.Kb 300.000,-forint volt.De átalakitható igy ha elhagyjuk a rácsokat utána is tudja majd használni, a pelenkázót is át lehet alakitani nem kell külön költeni komódra.Nagyon praktikus és megérte megvenni.
33/43 anonim válasza:
Nekünk is a bababútor volt a legdrágább, Faktumos sarokszekrény, kiságy és pelenkázós komód együtt 130 ezer Ft, de sokáig fogja tudni használni. A második legnagyobb kiadás a babakocsi volt 57000 Ft volt.
34/43 anonim válasza:
Quinny buzz babakocsi hordozóval mózessel 200.000ft.
Játék sátor játék konyhával 35.000ft.
35/43 anonim válasza:
BUTOR Faktum ,ÜRES SZOBÁNK VOLT.
babakocsi gyönyörű dívatos,jároka de azt már féláron használtan, autó ülés is féláron híbátlan színte új ,de hasnáltan
mindent elfogok adni.
nagyszülök szerencsére besegitettek,
36/43 anonim válasza:
Babakocsi 210 ezer, szobabútor 150 ezer
37/43 anonim válasza:
Bababútor kb.300 ezer,őssejt 360 ezer,babakocsi 150 ezer.
38/43 anonim válasza:
a függönye 1800 euro volt :-) Svarowsky kristályos pillangók vannak rajta :-) a Bútor 2000 euro volt ...
39/43 anonim válasza:
40000 ft Pierre Cardin babakocsi
40/43 anonim válasza:
Babakocsi hordozóval 52000 ft újonnan. (Ahogy olvastam a válaszokat, rájöttem, milyen jó nekem, hogy a barátnőmnek a férje ASZTALOS!!! Pfff, horror árakon van a bútor)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!