Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tudnék csinálni? Hogy...

Mit tudnék csinálni? Hogy tudnám lefoglalni?

Figyelt kérdés
11 hetes kisbabám imád ölben / kézben lenni. Ezzel nem is lenne baj csak már én nem bírom tartani egy idő után. Játszó szőnyegen nagyon rövid ideig van el különben sírni kezd pedig szórakoztatom énekelek neki játszom vele. A nem bírom tartani alatt azt értem hogy nagyon fáj a hátam és a csuklóm is. ( már majdnem 8 kiló (nagy baba)) Vettünk hordozókendőt de abban se szeret lenni nyilván nézelődni szeretne de úgy meg nem tud. Tudom már nem sokat kell várni hogy kenguruba tudjam tenni csak hát addig is kéne valami megoldás hogy le tudjam foglalni. Sírni nem akarom hagyni pedig sokan azt tanácsolták nekem .... jah és a pihenőszéket se szereti :D

2017. aug. 28. 12:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Mi kb pont ennyi idős korában vettünk neki járókát, körbepakoltuk játékokkal, csörgőkkel, a feje fölé is lógattunk játékokat. Ha nyűgösködni kezd odamegyünk hozzá, "beszélgetünk" vele, mókázunk, verset mondunk, simizzük, tornáztatjuk kicsit de nem vesszük ki. Pár hét alatt megtanulta, hogy nem vesszük ki ha unatkozik így leköti magát. Dumál, ficánkol, tornázik. :) Természetesen ha sír mert valami baja van nem hagyjuk ott, hanem ölbe vesszük. Nyilván a baba habitusától is függ meg a szülők idegállapotától, hogy ez működik-e.
2017. aug. 28. 13:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Én a Mei Tai-ra voksolok. 7 kiló fölötti babát már lehet hátra kötözni, és úgy ki is lát. A fiam imádta. Megvártam, hogy túlhaladjon a 7 kilón, megtanultam szakszerűen magamra kötni, és hatalmasakst sétáltunk, aludt a hátamon, amíg én főztem, szval nagy hasznát vettem.
2017. aug. 28. 13:27
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem hurcoltam ölbe.

Nekem azt tanácsolta a gyógytornász, hogy ne tegyem pihenőszékbe, autós hordozóba, ne fogjam ölben, mert az én kicsimnek nagyon kellett a mozgásfejlődés. Csakis le a padlóra, plédre, nagy területre, minél többet hasra. előbb csak pár percet,utána egy re többet. Először nem tetszett neki, de egy idő után nagyon szépen feltalálják magulat. Felkönyökölnek, h többet lássanak, mocorognak, fészkelődnek, játékokat próbálnak elérni. A lényeg, h ne passzívan feküdjön a kicsi, hanem mindig legyen ösztökélve a mozgásra és legyne meg a lehetősége is.

Ha beleteszed autós hordozóba, pihenőszékbe, ezt veszed el tőle. Ha ölben tartod, szintén. Onnan mindent lát, persze, h azt fogja követelni, h vedd ölbe és hurcold.

2017. aug. 28. 13:41
 14/15 anonim ***** válasza:
*nem hurcoltam ölben
2017. aug. 28. 13:42
 15/15 anonim ***** válasza:
Pihenoszek! Mienk imadja! Rezeg, zenel, van rajta tukor is, nezegeti magat :)
2017. aug. 28. 20:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!