Mit adhatok a kettő és fél hónapos kisfiamnak enni-inni ha nincsen elég tejem?
Kedves 14:27-es!
Egyátalán nincs igazad!
Kicsit utána kéne olvasni és nem csak a fórumokon a hasonlóan tájékozatlanok válaszait!
Lehet, hogy te vagy a szerencsés kivétel, akit már korán etettek mindennel és nincs semmi baja (még), de az én korosztályom (30-as) szülei igenis, hogy tápszerrel etettek minket, amikor nem volt tej, vagy nem volt elég türelmük.. nem ismerték az igény szerinti szoptatás fogalmát, hanem órarend szerint próbálkoztak (naná, hogy elapadt a tejük). Én speciel nem lettem allergiás, de nézzünk csak körül ebben a korosztályban, jó ha minden ötödik ember NEM allergiás semmire, vagy még nem tud róla!
Én bizony hiszem, hogy az orvostudomány is fejlődik és nem véletlen, hogy amíg van tej, addig nem ír fel az orvos tápszert, mert nem akarja, hogy azzal váltsd ki a tejet! Pláne nem mással! Ha tényleg nem megy a szoptatás, akkor csakis tápszer, de a babának a legjobb és leginkább ajánlott az anyatej, mert abban minden számára szükséges tápanyag megvan a számára legtökéletesebb kombinációban! Ha megelőzhető ezzel, hogy a gyerek egy életen át allergiás legyen, akkor nem éri meg szoptatni???
Ja és nem csecsemőkorban jönnek ki az étel- és pollenallergiák! Éppenhogy bármikor kijöhet... tavaly még nem voltál allergiás, és most már igen! Ennyit erről.
... még annyit, hogy MINDENT IDEJÉBEN!!!
Ez, hogy nem találkozik bizonyos ételekkel... nagyon nagy butaság! Majd találkozik, amikor a szervezete fel lesz készülve, de ez nem 6-10-16 hetesen van! Majd a 6. hónaptól FOKOZATOSAN!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!