1 hónapos babátokkal, hogy néz ki egy napotok?
Mennyit alszik napközben, hànyszor? Mennyit van ébren? Sokat sírdogál?
Tapszeres vagy anyatejes?
5 hetes baba anyukája
Napközben sajnos nehezen alszik, szinte csak kézben vagy ha mellette fekszem szorosan.
Az étvágya most elég valtozo, van hogy 130-at, van hogy csak 50-60-at eszik. Ez normális?
Első babás anyuka
szia
nekem lassan 6 hetes a lányom.
hát igazi napirendünk még nincs, de kezd kirajzolódni.
reggel 6-7 között ébred ekkor eszik, majd 9körül megint eszik előfordul hogy alszik egy fél órát majd olyan 10-11 körül eszik megint és alszik és délután 4ig alvás van, közben fel kel 1x enni 2 óra körül. amikor felkelt akkor eszik, 4-5 között, és megyünk sétálni, fél7ig kb haza jövünk, majd eszik megint fél7-7 között és fürdésig próbáljuk szorakoztatni. fél8kor fürdés, pici nézelődés amíg nem kéri a vacsit, majd alvás. 8-negyed 9kor már alszik.
nem túl sírós, egész jó baba, bár tény hogy amikor 7-10között fent van délelőtt akkor nem sokat tudok csinálni, max apróságokat, amit nem gond ha félbehagyok. főzni vagy valami egyszerűt összedobok, vagy amikor a nagy alvás van. van még egy 3 éves fiam ő 13-15ig alszik. ebben a két órában pihenek én is egy kicsit.
éjszaka kel éjfél körül, majd 2-3 körül és 5 körül. bár ha jól emlékszem az utóbbi két nap csak 2 kelt enni.
anyatejes :)
Nálunk a fürdés kitolódott 22 órára, es igy éjjel 3-4 között kel, es fel 6kor vagy 7kor van a következő ébredés, ilyenkor nem eszik csak köze k bújik az agyba es jo esetben fel kilencig pihizunk picit.
Sajnos a heten nagyon sokat sirdogal, gondoltunk arra hogy esetleg faj a hasa, de a tapasztalt anyukák azt mondjak h szerintük ez nem az, inkább csak vmi hiszti fele.
Esetleg növekedési ugrás lenne? Nálatok hogy zajlottak ezek a napok?
Hiszti ninvs ebben a korban. Őmég nem fogta fel, hogy a sírásával manipulalhat is.
Lehet, hogy a hasa, lehet, higy csak közelségre vágyik. Próbáld kendőbe kötni, vagy valami neki való hordpzóban magadra kötni.
A tápszeradag elég neki?
Növekedési ugráskor általában nő a baba étvágya, de lehet, hogy nyűgösebb. A front us okozhatja a nyűgösködést.
A hordozón mar en is gondolkodtam, mert néha lehetetlen akar csak egy percre is lerakni.
Szerencsére au étvágya visszatért, 100-140 ml-t szokott enni.
Mostanában az alvás van porondon. Mellkasomon alszik mint a bunda, de ha berakom a kiságy a negyed óra múlva sírva ébred :(
Alig alszom vmit, kezdek teljesen kifáradni....
Ezeket mind próbáltam... :(
Magában egyáltalán nincs el, hiába is rakom körbe játékokkal.
Latom rajta h álmos de nagyon nehezen lehet csak elaltatni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!