Már unja babám az állandó főzeléket vacsorára. Mit adjak neki?
Enyém már nagobb ugyan, de még többször szopik, ennek ellenére raggelre szoktam neki tejpépet adni 10 hónapos kor óta.
De ha nem akarzs tápszer alapú ételt adni neki, vagyél neki tejmentes pépet(rizs, köles, 7-gabonás, gríz, sinlac) tedd hozzá gyümölcshöz, joghurthoz, adj neki tűrókrémet, amit te csinálsz.
Nálnuk a reggeli pép, vagy kenyér,felvágott,sajt; ebéd főzelék, tészta, hús; uzsi gyümölcs..
Ő csak 1 éves kora óta eszik vacsorát, de azt amit mi.
Kedves első válaszoló!
Köszönöm a jóindulatodat!
Kedves utolsó válaszoló!
Tápszer ellenes vagyok, ezért nem akarok olyat adni.Ezért nem kell "leszúrni"
Többieknek köszönöm a tanácsot!
11:34
Enyém még sosem kapott anyatej helyett tápszert, de semmi bajom a tejpépekkel, tápszerekkel.
Sőt van amikor veszek tápszert, van itthon valamiylen tejmenets pép és én csinálok tejpépet.
Ma pl reggelire vajas kenyeret evett és csináltam neki egy fél bögre tápszerből sé egy pici kakaórporból kakaót.
Első te mekkora bunkó vagy...
Kérdezőnek:
Miért öklendezik a babád?
Én vacsorára kukoricakását készítettem vagy rizst és mindhez adtam gyümölcsöt.
Kiflihez egy tipp: aprítsd fel, és keverd bele egy pohár natúr joghurtba (1 kiflit).
Nagyon jól átázik, olyan jó kis bébipapis.
Aztán bulátát, kölesgolyót is adhatsz, a bulátát össze tudod törni, én reszelt gyümölccsel áztatom szét vagy joghurtba is teheted.
11:44-es!
Nem tudom miért öklendezik a kenyértől...stb-től.Áztatva már kapott gyümölcs közé,de akkor meg fintorgott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!