Gedeon név vélemény?
Figyelt kérdés
Sose gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de amióta kiderült, hogy babát várunk csak ezen a néven kattog az agyam és valahogy nem tudom kiverni a fejemből.
Nézek más neveket is, de valahogy mindig visszatérek ehhez a névhez. Főleg, hogy kiderült fiú lesz.
2017. aug. 16. 10:27
11/15 anonim válasza:
Szerintem jó név, főleg mert a következő generáció már nem fog emlékezni sem Gőgös Gúnár Gedeonra, sem Gedeon bácsira. Ezerszer jobb, mint néhány divatos név, és legalább nem lesz belőle három az osztályban.
12/15 anonim válasza:
Nekem tetszik; tudok is egy srácot, őt Gidának becézik, de szerintem, hogyha én becézni akarnám, szerintem valami mást keresnék, mert a Gida az nekem túl kisfiús; kiskorában azt szokná meg, viszont felnőttként már nem passzolna hozzá; mert ez a név egy férfihoz már szerintem nem illik, mégis így hívnák, így szólítanák. Most így gondolkodok, hogy Gedó; de biztos van valami tökéletes becenév rá. Esetleg Denó. De nem is kell feltétlenül becézni szerintem. És akkor így amúgy jó név. Geda esetleg? Ennek valahogy nehezebb becenevet adni, megszólításhoz a Gedeon valahogy túl hosszúnak tűnik. Most eszembe jutott pl, hogy Gidi. Most meg, hogy Gide; külföldi sorozatban volt egy Gideon; Gedi, Gede; nemtom, :D De amúgy ez egy tök jó név, klassz is, meg férfias is, szóval szerintem jó.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
Majdnem minden névhez lehet társítani egy dalt, könyv szereplőt, film szereplőt stb. szóval ez nem volt mérvadó
Becézni meg nem szeretnénk.
2017. aug. 18. 17:19
14/15 anonim válasza:
A Gellért még szörnyebb.. a Hegy 😂
Olyan öreges.
Hát Gedeon akkor inkább. Ha neked tetszik akkor nyugodtan. Tiéd a gyermek, nem másé, és szülői jogod úgy elneveznin ahogy szeretnéd. Ne azt nézd, hogy mi juthat róla mások eszébe.. minden névről lehet valami. Csak ez épp nem tömegnév, ezért
15/15 anonim válasza:
Lehet, hogy nem tucatnév csak éppen különlegesen idióta, kb küszködnöm kéne, hogy ne röhögjem szét magam ha valaki így mutatkozna be :D Szegény gyerek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!