Sose gondoltam volna, hogy tetszeni fog, de amióta kiderült, hogy babát várunk csak ezen a néven kattog az agyam és valahogy nem tudom kiverni a fejemből.
Nézek más neveket is, de valahogy mindig visszatérek ehhez a névhez. Főleg, hogy kiderült fiú lesz.
Az a lényeg,hogy neked tettszen,mással ne foglalkozz 😊
2017. aug. 16. 10:31
2/15 anonim válasza:
:) en is azt gondolom h neked kell eldönteni. En se klasszikus nevet választottam es kapom is erte. Ezvan. De nekem meg az tetszik.
2017. aug. 16. 10:34
3/15 anonim válasza:
Nekem nem tetszik.
2017. aug. 16. 10:34
4/15 anonim válasza:
Gőgös Gúnár Gedeon - nekem ez jut eszembe róla először. Nem tetszik a név, sosem adnám, de a te gyerekednek olyan név kell, amit te és a másik szülő szépnek tart.
2017. aug. 16. 10:40
5/15 anonim válasza:
Nekem tetszik. :)
Az én fiam is ritka nevet kapott, néhány embernek kikerekedik a szeme, ha meghallja, de amúgy nagyon illik rá. Szerintem ne hagyd eltántorítani magad. :)
Szerintem a legtöbb magyarnak Gőgös Gúnár Gedeon, Richter Gedeon és Gedeon bácsi jut róla eszébe. Héber név, jelentése: kétélű kard ; kardforgató ; sebzett kezű ; romboló ; pusztító.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!