Baj, hogy nyugodt a babám?
Kedves Kérdező!
Az én kisfiam is ilyen nyugodt,pedig én szoptattam 6 hós koráig.Most 8 hónapos,most is eljátszik,csak hogy már áll,ül,mászik.Semmi veszélyérzete,mindent a szájába vesz,mindenhol feláll,mindenre fel akar mászni.Szóval most nincs annyi időm,mint mikor még csak a pihenőbe üldögélt,de a szükséges dolgok megvannak.
Ilyen nyugodt a babád,örülj neki.
Miért lenne baj?
Nekem a lányom (4) olyan, mint a tornádó, abszolút 2 emberes baba volt, a kicsit (1,5) meg észre sem lehet venni, a világ összes nyugalma benne van :D
A fiam matrica baba volt. Csak ringatva aludt el kb. 1,5 éves koráig. Igényelte a közelségemet, most is nagyon bújós, pedig már 8 éves lesz. 5 hónapos koráig tudtam szoptatni.
A lányom a leteszem, ott marad táborba tartozik, nagyon nyugodt. Kicsinek sem sírt soha, ha éhes volt is csak nyöszörgött. Nem bújt, nem feküdt rám, pedig a fiamnál nagyon imádtam, hogy a mellkasomon aludt. Na, a lányom sosem csinált ilyet. Már azt hittem, hogy valami baja van, amiért nem bújik, nem vágyik az ölelésre, ellökött, ha megöleltem. Leteszem, alszik. Nem kell ringatni, énekelni neki. 11 hónapos koráig szoptattam. Viszont olyan 8-9 hónapos korától matrica, még a wcre is jön velem. Bújik, ölel, puszil. Imádom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!