Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 9 kg-tól van a gyerekülés mi...

9 kg-tól van a gyerekülés mi most vagyunk 8 kg (5,5 hós) betehetem a kicsit? Lesz vmi baja? Egyszerüen nem mard el a hordozóban mert mindig ülni akar. Hiába kötöm be ordít, mert fel akar ülni.

Figyelt kérdés
2008. okt. 19. 15:38
 1/2 anonim ***** válasza:
68%

Én 9-25-ös gyerekülést vettem, mert az állítható, dönthető 5-6 fokozatban.

Mi sem vagyunk 9 kilósak, kb. 8.2 lehet, 6 hó 1 hetes, és bő 3 hete ül egyedül, meg már 2 hete áll is.

A nagynak 7 hósan (7 kg volt, de 6 hónaposan ő is ült, állt, nem maradt meg) vettünk 9-36kg-osat, de az nem dönthető, és most ilyet gondoltam a kicsinek.

Ül már egyedül? Van már ülésetek, vagy vásárlás előtt vagytok? Csak ajánlani tudom ezt a fajtát, mert ha elalszik, akkor is nyugodtan tud pihenni, illetve még a "fekfőbb" pozíciót használjuk, mert egyenlőre kielégíti, hogy mindent lát, nem csak az ülés háttámláját. De menet közben is egy mozdulattal állítható a pozíciója.

Ha meg már van másik fajta, akkor azt végig tudjátok használni.

Baja biztos nem lesz, ha már ül, szerintem ez lenne a főbb szempont.

2008. okt. 19. 15:49
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia, 0-9kg -ig menetirannyal ellentetesen rakod be az autoba mert meg a nyakuk nem eleg eros ahhoz hogy egy nagyobb fekezest tuleljenek. A 9kg- levo ulest menetirannyal megegyezoen kell bekotni mert addigra a babak mar ugyesen ulnek tudjak tartani magukat.

A mi babaulesunk legalabb is ilyen, kaptunk hozza CD t amiben ez szepen megmutatajak miert kell igy hasznalni. Az en babam mar 7 hosan volt 9 kg de en meg nem tettem bele mert feltem. Az teny hogy mikor mar ulhetett benne akkor nalunk is elmaradt a siras.:) Te dontsd el en csak a mi tajekoztatonkat mondtam el.

2008. okt. 19. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!