Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Már nagyon kétségbe vagyok...

Már nagyon kétségbe vagyok esve! Nem jövök rá, még most se pedig 10-honapos a fiam! Hogy miért nem alusza végig, az éjszakát? 2-3oránként fent van! Még szopik. Az orvos azt mondta hogy hiperaktig! Ez lehetséges? Van ilyen?

Figyelt kérdés
2010. máj. 24. 14:42
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
21:10-es vagyok:azt nem írtam,hogy a sírni hagyáson kívül próbáltam:homeopátiát,borostyánláncot,virágesszenciát és nem vált be semmi.Próbálkozz esetleg a homeos bogyókkal,sokaknak bevált.
2010. máj. 24. 21:13
 12/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!aranyosak vagytok!akkor igy nem agodok!de azért az orvosnál elviszem mert most van az idöpontom 9-kor,de bent nem hagyom!és nem fogom gyogyszerezni!
2010. máj. 25. 05:14
 13/18 anonim ***** válasza:
Ha kérhetem, számolj be a dokik véleményéről, a diagnózisról. De ne aggódj, biztos semmi baja, szerintem Te aggódod túl!!Írj, ha van eredményetek!!! :-)))
2010. máj. 25. 16:48
 14/18 A kérdező kommentje:
már irni akartam de eddig senki nem kérdezte!de látom az utolsot érdekli,ennek örülök!voltunk a korházba a dokinö aranyos volt azt mondta nem kell agodni minden rendben van velle,mevizsgálta nem kellet bent hagyni,vért vett és vizeletet.holnap lesz eredmény,telon közli hogy mit mutat!ő is azt mondta hogy nem érti miért küldte be az orvos!ha érdekel még meg irom mit mond holnap a telefonon!köszi hogy érdekel!látom vannak még jo emberek!ill,szülok!
2010. máj. 25. 19:28
 15/18 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ujraolvastam, ni van Veletek, irj ide, hogy mit mondtak! Sajnálom, hogy feleslegesen rángattak be dokihoz! Ezen az elven minden harmadik baba mehetne kivizsgálásra!
2010. máj. 25. 21:26
 16/18 anonim ***** válasza:
Tuti biztos vagyok benne, hogy a vérképetek és a vizeletetek is rendben van! Írd meg a z eredményt! Hidd el, nem csak engem érdekel, csak nekem jutott eszembe leírni!! :-)))Az orvosotokat meg nem hiperaktivitásra, hanem szuperhülyeségre kell kivizsgálni!! Szegény kis Pöttömödet jól megszurkálták!! Én tudom milyen, mert mi nyomós okkal voltunk kivizsgáláson( oltási szövődméy) és akkor is útáltam mindenkit, aki hozzáért Pannához. Vérvétel... brrrrrrrrrrrrr. Még felnőttnek is, nemhogy manóméretűnek!! Az alvással meg majd rendeződik. Én megpróbálnám este kicsit jobban bekajáltatni, nyugtató desszertnek a cici, hátha tele bendővel többet alszik. Az én kicsim is olyan, hogy 8-tól 8-ig alszik ( most sem ébredt még fel este 8 óta..) de ha éjjel felébred ( viharra, bedugult nózira...stb, akkor meg kell kajáltatnom, mert nem tele pocakkal még véletlenül sem aludna vissza!
2010. máj. 26. 07:36
 17/18 A kérdező kommentje:
sziasztok!akit érdekel meg van az eredmény,és kébzeljétek eddig mindenkinek igaza volt!mert a picinek semmi, de semmi baja nincsen!én sejtetem,de az orvos meglepödött!remélem az alvás majd helyre jön!ha nem akkor sincs semmi baj!az a lényeg egésséges legyen!és más nem számit!meg vagyok nyugodva,én is!köszi mindenkineK!!!!!!!!!!!!!
2010. máj. 26. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
:-)))))))))))))))))))9
2010. máj. 27. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!