Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mivel kenjem be babám náthától...

Mivel kenjem be babám náthától kipirosodott orrát?

Figyelt kérdés
3 napja folyamatosan folyik az orra a kislányomnak, már nagyon csúnyán kipirosodott, kiszáradt a rengeteg orrtörléstől. Mivel kenjem be,mert nagyon csúnya már? Neougranormon jó rá?
2010. máj. 24. 13:07
 1/7 anonim ***** válasza:
jó, v sudocrem v bármilyen popsikrém jó szerintem.
2010. máj. 24. 13:20
 2/7 anonim ***** válasza:
popsikrémmel
2010. máj. 24. 13:40
 3/7 anonim ***** válasza:
popsikrém jó, de nekünk A-vitaminos orrkenőcsöt írt fel a doki.
2010. máj. 24. 13:45
 4/7 anonim ***** válasza:

igen, jó a neogranormon!

én a sajátomat labellóval is szoktam, az tutira nem csíp!

2010. máj. 24. 14:53
 5/7 anonim ***** válasza:
Jok ezek is, de a gyogyszertarban lehet kapni olyan labello szerü körömviragos ajakirt az a legjobb nem is kell egy nap es gyönyörüen rendbe teszi.Es a kremekkel ellentetben a következö orrfujas sem törli le.
2010. máj. 24. 16:37
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!
2010. máj. 24. 20:34
 7/7 Victory82 ***** válasza:
Szia!Az én 2 és fél éves kisfiam most van túl egy jó kis megfázáson.Én körömvirágkrémmel és Bepanthenel kentem neki,már nyoma sincs a kis piros nózinak!
2010. máj. 24. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!