11 hónapos babának minden ruháját vasaljátok (nadrág, pulcsi, body, rugdalózó, stb. )?
Látom mindenki máshogy van ezzel.
Én eddig vasaltam, de előfordult, hogy adtam rá vasalatlan ruhát is. Most inkább csak azt vasalom ami a bőrével közvetlenül érintkezik (pl. body), de szerintem se ettől lesz beteg egy gyerek. Kúszik mászik egész nap, nyalja a padlót, stb.
Igaz,már idősebb a kisfiam,de születése óta vasalom minden ruháját.Nem a fertőtlenítés miatt,egyszerűen nem szeretem,ha picit is gyűröttek a cuccaink.Minden hétvégén kivasalom az 1 hét alatt összegyűlt holmijainkat,kb. 40 perc alatt végzek.Számomra ez is hozzátartozik a házimunkához!
-mg
17 hónapos, de alig van ruhája, amit vasalok. A friss levegőn száradnak a ruhái, normális teregetés után. Szerintem semmilyen fertőzést nem fog kapni, ha vasalatlan, de nem gyűrött a ruhája!
3 gyerekes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!