11 hónapos babának minden ruháját vasaljátok (nadrág, pulcsi, body, rugdalózó, stb. )?
Én azokat vasalom, amelyek nagyon gyűröttek a mosás után, szóval szinte mindent, pizsamáját nem, azt úgyis összegyűri.
Csak azért vasalom, hogy ne gyűröttbe járjon, egyébként eszembe sem jutna kivasalni.
16,5 hónapos kisfiú
1. vagyok. Háááát az én fiam a 16,5 hónapjával mindenbe belemászik, letérdel, leül az utcán, a játszótéren is mindenben benne van, a homokozóban is, így gondolom, hogy a vasalás általi fertőtlenítés ebben az esetben felesleges lenne.
60C-on mosom a ruháit.
Isten ments, dehogy vasalom, csak amit muszáj, mert gyűrött! A jó minőségű kis pamut cuccok - főleg, ha szépen teregetsz - egyáltalán nem igényelnek vasalást.
Egyetlen egyszer vasaltam ki mindent: legelőször, amikor még pocakban volt és készítettem elő a babakelengyét. Utána soha, csak amit kellett. Még nem volt beteg, 22 hós. Szerintem tiszta dili ez a fertőtlenítsünk mindent dolog... Minél jobban óvjuk őket a széltől is, annál könnyebben lesznek betegek.
Sosem vasaltam, csak a születése előtt vasaltam ki a ruháit. Vasalásra forídított időm nincs, így többet tudok foglalkozni vele. Mindezek ellenére a ruhái mindig szépek, kicsit sem gyűröttek.
Történt már olyan a világon, hogy betegséget kapott a baba a vasalatlan ruhától?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!