Ha napközben egyszer-kétszer szörcsög a babám, akkor is le kell szivni az orrát?
Figyelt kérdés
Próbáltam szivni,de nagyon kevés jött.2010. máj. 23. 19:58
1/3 anonim válasza:
Nem kell. Az normális, ha odajut egy kis anyatej. Csak ha nem kap levegőt, vagy látod, hogy tele van az orra, vagy ha náthás, akkor kell.
2/3 A kérdező kommentje:
Egy nagyon kicsit megfázott szerintem,de csak az első nap jött egy kis váladék,azóta csak el van dugulva az orra egy nap egyszer vagy kétszer.Fújom neki sterimarral, de nem jön semmi.Viszont egyszer-kétszer hallom napközben hogy szörcsög.
2010. máj. 23. 20:52
3/3 anonim válasza:
Én most este leszívtam, mert hajnalban nem tudott aludni miatta. Tegnap hallottam, hogy szörcsög, de nem gondoltam, hogy majd nehezen kap levegőt.
Szerintem Te is max este szívd le, ha szörcsög, vagy látszik benne valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!