Van itt olyan szülő akinek 8-9 hónaposan már értelmes és érthető szavakat tudott mondani a babája? Esetleg 1 évesen már beszélt pár szavas mondatokban?
nagyon köszönöm a válaszokat, sok különleges baba van akkor aki hozzánk hasonló eset. valaki írta, hogy 1 évesen nem beszélnek a babák???
dehogynem beszélnek, aki ezt írta az még gondolom sosem volt anyuka vagy apuka és gőze nincs a gyerekekről vagy az ő gyerekei későn érőek és azt hiszi a biológiai könyvbe írtak a szentírások. én láttam videót a neten ahol az újszülött már járt!!! :D na ahhoz szólj hozzá még hogy 1 évesen nem beszélnek. dehogynem okosabbak mint hinnéd! ez annak szól aki ezt írta. legalább vannak sokan itt akiknek a babájuk korán beszélt :)
Kedves kérdező!
Sajnálom hogy te is ilyen elfogult vagy.
Többen is leírták, hogy nem mindegy hogy 1 vagy másfél évesen beszélt MONDATOKBAN a gyerek.
Azt, hogy egy gyereknek fejlettebb az agya az átlagnál, nem lehet félinformációkból kikövetkeztetni.
Tudom hogy minden szülő fú de különlegesnek látja a saját gyerekét, ami nem is baj addig, amíg az a realitás keretein belül marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!