Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Kislányaim 4 évesek és ikrek...

Kislányaim 4 évesek és ikrek de az egyik lányom nem hajlandó semmit enni csak süteményt enne, meg ami neki jó, ameddig a testvére megeszi amit adok neki. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Eszik süteményt,pár főzeléket.Joghurtot.
2010. máj. 23. 13:18
 1/6 anonim ***** válasza:
Ne adj neki semmit ha csak sütit akar, majd megéhezik és megeszi amit kell...
2010. máj. 23. 13:45
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
esetleg a másik lányodat jutalmazhatod, és akkor észreveszi, hogy ha eszik, az csak jó lesz neki. Sok sikert
2010. máj. 23. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Így van!!Egy 4 éves már tudatosan csinál ilyet!!Nekem is ennyi idős a lányom!Megérti hogy nincs süti evés előtt vagy helyett!!!

Ebédkor ültesd le őket, és addig se süti, se semmi más míg meg nem ették a levest, és a másodikat!!Ha nem hajlandó mást enni, ne adj neki semmit, és majd éhes lesz, és azt fogja mondani, Jó anya akkor eszek levest!A lányom detto ugyan ilyen volt!Kineveltem!!!Persze a maminál azt evett amit akart, de itthon más van!Amit főzök, az van!!A hűtőhöz nem nyúlhat, ha megette amit elé raktam, vagy legalább evett belőle, akkor lehet szó édességről!!Mindig azt mondom neki hogy annyit egyen amennyi jólesik.De ha meg sem kóstolja mondván hogy nem finom, vagy nem szeretem, kérek mást, akkor ellehet ballagni az asztaltól!Természetesen van olyan amit nem szeret, azt nem erőltetem, pl gomba!De amúgy mindenevő, mert mi is mindent megeszünk, és nem vagyunk abban a helyzetben hogy válogathassunk!

2010. máj. 23. 13:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Megpróbálom.
2010. máj. 23. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
4 évesnél ezt már simán lehet csinálni. Ha nem kell, amit főztél, igy járt, süti nincs. Elfogyott! Igy járt! Fog kapcsolni, csak legyél határozott és ugyanazt közvetitsd felé, ebéd van, aztán édesség, ha te ugy látod.
2010. máj. 23. 16:01
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Most ebédnél sikerült.
2010. máj. 23. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!