Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy az újszülött babámnak és a 2 éves lányomnak külön szobája legyen?

Figyelt kérdés
2 hónap múlva szülök és van két gyerekszobánk. Eddig úgy gondolkoztam, hogy a hálóba viszem magammal, majd hogy a lányommal egy szobába rakom a picit. A kislányom állandóan beteg volt mostanában és az ő szobájában aludtam eddig. Az picivel is ott aludnék egy darabig, mert császáros leszek és nem akarok éjjel sétálgatni a szobák között. Most van még 2 hónap és akkor kialakítanánk az újszülött babánknak egy saját szobát. Szerintetek így jó lesz?
2010. máj. 23. 12:25
 1/4 anonim ***** válasza:
szerintem igen! arról nem is beszélve, hogy ha egyik éjjel felkel, nem fogja felébreszteni a másikat :)
2010. máj. 23. 12:35
 2/4 anonim ***** válasza:
52%
mi is úgy terveztük, hogy mindenki külön, de ebből az lett hogy a párom a fiammal az egyikben, én meg a kicsivel a másikban. Sosem hittem volna hogy ez velem megeshet, de ez van, és mindenki nagyon szereti így. Azért lassan megpróbáljuk hogy mindenki a maga helyére kerüljön.
2010. máj. 23. 13:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Nálunk 19 hónap a korkülönbség és ők is külön szobában vannak... Én is szerettem volna egy szobába rakni őket,de a kicsi most még elég sokszor felsír,így szerintem jobb ha külön vannak és nem zavarják egymást,aztán ha majd picit nagyobbak lesznek,akkor meglátjuk hogyan tovább... :)
2010. máj. 23. 13:29
 4/4 anonim ***** válasza:
Az elején a mieink is külön lesznek! A második még a pocakban van! Én is attól félek, hogy felébreszti majd a sírásával a nagyobbat. Ha ő is átalussza majd az éjszakát, mint a nagy, akkor majd egybe rakjuk őket.
2010. máj. 23. 22:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!