Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért csinálja a babám, hogy...

Miért csinálja a babám, hogy mikor eszik egy idő után nagyon keservesen elkezd erőlködni, mintha közben kakálna! De nagyon fájhat neki valami! Mit csináljak és mi lehet ez?

Figyelt kérdés
nincs valami módszer,hogy könnyebben kakáljon?én már semmit sem eszem ami puffaszthat!neki vannak szelei,van széklete,de néha meg egy pillanat alatt kakál!már kapta a mecsek baby teát is!lehet neki ízesíteni a teát cukorral és citrom levével?a másik limonádét is lehet adni?vagy mit adjak neki,mert a vizet nem issza!
2008. okt. 18. 19:22
 1/3 anonim ***** válasza:

Nem írtad mennyi idős a babád.

Nekem a mecsek tea nem tett jót, minden baba más, pedig ilyen esetben segíteni szokott. Esetleg ha nincs széklete javasolnám a kamilla teát (halványan) az segít. De ha nem javul akkor doki. Nekünk is így erőlködik a lelkem ha kaka van, olyan édes, viszont nálunk mindig sikeres, hal’ Istennek. Próbáld ki hátha segít, ha azóta is nehezen megy neki.

5 hónapos kislány anyukája.

2008. okt. 18. 20:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Fürdetés előtt próbáld meg tornáztatni, de napközben is bármikor segíthet. Az én babám 3 hós és nálunk is ez a probléma ha látom hogy erőlködik biciklizünk, stb. nagyon szereti.
2008. okt. 19. 14:52
 3/3 anonim ***** válasza:
1es vagyok, igen a torna is segít.
2008. okt. 19. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!