Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hónapos a babám és az ágy...

8 hónapos a babám és az ágy szélébe kapaszkodva felállt és elindult oldalra magától lépegetve. Átlagban mikor járnak el a babák?

Figyelt kérdés
Első gyerek, és le is döbbentem mert a napokban elindult ilyen formában és azóta szorgalmazza és mindig menni kell utána. kikészít esik, kel bömböl utána. hiényoznak a mászós korszakai mert 5 hónaposan kezdett mászni és ülni azóta eltartott ez az idő és most már ez az új hobbija. nektek aki anyuka mikor járt el a babótok?

2017. júl. 29. 23:14
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Fiam 7,5 hónaposan állt fel, 1 évesen kezdett önállóan járni.

A lányom 6,5 hónaposan állt fel, 10,5 hónaposan indult el magától. Azóta nem is mászik egyáltalán.

2017. júl. 30. 12:06
 12/13 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 7 hónaposan állt fel önállóan, járni csak 11 hónaposan tudott.
2017. júl. 30. 16:48
 13/13 A kérdező kommentje:
akkor nem vagyunk egyedül ahogy látom a többség egy éves korára megtanult járni, gratulálok mindenkinek! :) északkeleti tájegységekről írok, Egerből pontosabban :) köszönöm a válaszokat, a minap is próbálkoztunk, de még esik, kel, fekszik, mászni szeret, de már nem annyira érdekli 5 hónapos korától egészen mostanáig mászott. ma is mentem be mikor felébredt, hát állva várt a kiságyban :) beszéd még csak ott tart, hogy gagyog vagy két szótagos szavakat hallat. de majd alakul az is szerintem. viszont kicsit sírósabb ha egyedül hagyom elkezd sírni, eddig nem nagyon csinálta ezt 1 hete kezdte.
2017. júl. 30. 21:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!