Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem áll fel kapaszkodva?

Miért nem áll fel kapaszkodva?

Figyelt kérdés
Sziasztok, a kislányom 1 éves lesz két hét múlva, és nem áll fel még kapaszkodva sem. Ha belém kapaszkodik, úgy feláll, rugózik is, de nem hagyom neki, amig egyedül nem csinálja. Mászik, ül, mindent csinál amit kell. Viszont ennyi idősen, sőt már korábban is állak a babák. De Ő csak mászásból emelgeti a fenekét, úgy lábra áll, de ennyi. A védőnőt napok óta nem érem el, szerintetek vigyem orvoshoz, vagy várjak még, hátha? Egyébként mindent később csinált, mint ahogy elvileg kellett volna neki. Aggódom mostmár, hogy valami nem stimmel vele :(
2017. jan. 2. 10:53
 1/8 anonim ***** válasza:
31%
Nem értem mi a problémád. Azt írod, hogy kapaszkodva is fel tud állni (amikor beléd kapaszkodik) és kapaszkodás nélkül is (mászásból). A védőnőt meg ne hívogasd már ilyenek miatt hétvégén, különösen ünnepnapon.
2017. jan. 2. 10:56
 2/8 anonim ***** válasza:
50%

Totálisan időben van, feleslegesen rugózol.

13 hónapos korig kell kapaszkodva felállnia, amit már teljesített.

2017. jan. 2. 10:59
 3/8 A kérdező kommentje:
Akkor nem jól fogalmaztam, ha a kezemet fogja, tehát ugymond segitek neki tartani magát csak akkor áll lábra. Mászásból sem áll fel, csak a fenekét nyomja fel, és a talpán áll, de ez nem felállás. A kiságyban sem áll fel, mindenhol csak térdel. Természetesen nem ünnepnapon hivtam a védőnőt, hanem két ünnep között, mivel dolgozott akkor, és ma is hívtam, ma sincs ünnep már.
2017. jan. 2. 11:03
 4/8 anonim ***** válasza:
Hagyd, hogy probalkozzon. Majd sikerul. Ne segits neki!
2017. jan. 2. 11:10
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmi baj nincs vele

Ne aggódj !

2017. jan. 2. 11:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2017. jan. 2. 12:03
 7/8 anonim ***** válasza:
2017. jan. 2. 12:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Ha mindent később csinált, akkor valószínű ezt is. De ha nagyon aggodsz vagy úgy látod, h valami nem stimmel akkor vidd el szakemberhez
2017. jan. 2. 12:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!