Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák akik különleges/ritka...

Anyukák akik különleges/ritka nevet adtatok a babátoknak?

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy egy kicsit különlegesebb nevet szeretnék a babámnak. Nos, a család egyből lehurrogott, hogy minek flancolni, miért kell ilyen nev a gyereknek, stb. Igazából engem nem érdekel, de már nagyon idegesítenek. Hiába mondjuk mindenkinek a párommal, hogy ez a mi döntésünk, fogadják el, egyszerűen nem értik megy.

Aki hasonló helyzetben volt mit csinált? Hogy kezeltétek?

2017. júl. 29. 18:51
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
45%

Elgondolkodnék rajta hogy miért mondják. Pl itt nemrég volt kérdés ahol Hadúrnak vagy Nolen Hadúrnak akarja valaki nevezni a gyerekét.

De a Mirtill szép név és különleges tényleg, nem olyan ami miatt csúfolni fogják és lelkileg megnyomoritja a gyereket, igy kizárnám mások véleményét, már csak azértis mert ha nem teszitek később mindenbe bele fognsk szólni...

A mi kisfiunk Benedikt, legtöbbször visszakérdeznek de nem vesszük magunkra. A család se problémázott rajta, bár nem is hagytunk nekik esélyt rá :)

2017. júl. 29. 21:27
 12/22 anonim ***** válasza:
43%
4-es mi a kisfiad neve?
2017. júl. 29. 21:28
 13/22 anonim ***** válasza:
69%
Most oszinten! Miert vannak lepontozva akik nem árulták el a baba nevét?? Mi ezzel a baj? Vagy mi logika benne h ők levannak pontozva..?
2017. júl. 29. 21:29
 14/22 anonim ***** válasza:
59%
Ezen az oldalon a logika meghal :D
2017. júl. 29. 22:07
 15/22 anonim ***** válasza:
72%
4-es vagyok. Leó. :)
2017. júl. 29. 22:47
 16/22 A kérdező kommentje:
Én mindenkinek a zöld jelet raktam, kivéve az első hozzászólónak :D
2017. júl. 29. 23:33
 17/22 anonim ***** válasza:
80%
Köszi hogy megirtad. Szerintem teljesen jó, név, azon meg mosolyogtam hogy nagypapa csak "Kisgyerek"-nek hivta 😂
2017. júl. 30. 08:05
 18/22 anonim ***** válasza:
24%

Amikor a nagyobbik kislányunk született, mindenki le akart beszélni a névről, amit választottunk neki. Férjemet el is tántorította a sok negatív kritika, de engem nem. Születése után már nem szekáltak minket, hamar megszokták.

Kisebbik kislányunk még ritkább nevet kapott, de érdekes módon akkor nem igazán szólt bele senki. Annyit jegyeztek meg páran, hogy a tesó mellé pont illik. Szerintem tudták, hogy nem különösebben érdekel a véleményük és nem strapálták magukat. :D

2017. júl. 30. 10:12
 19/22 anonim ***** válasza:
37%

Ostoba nèpek gyulekezete ez a hely. Ki a francot erdekel a zold kez? Mit szamit?

A meg ugy erzi hogy szamit miert pontoz le egy okyan velemenyt ami valos jelenseget tukroz de mas mint az ô kis hulye gondolkodàsa? Gyertek ràm es nyomogassatok a lepontozast ha erre èlveztek :)

2017. júl. 30. 12:39
 20/22 anonim ***** válasza:
Utolsó , te beteg vagy😂
2017. júl. 30. 12:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!