Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mitől lehet véres a szeme?

Mitől lehet véres a szeme?

Figyelt kérdés

Kisfiam 10 hós múlt. Kb. 2 hete ugyan ez történt. Eggyik pillanatról a másikra tele lett hajszálerekkel a szeme. Olyan mintha kötőhártya gyulladása lenne,(az orvos erre adott neki gyógyszereket) de...

Ma megint olyan lett eggyik pillanatról a másikra. Letettem aludni még semmi sem volt mire felkelt már olyan volt. A kérdésem az lenne, hogy nem-e lehet valamilyen alergia esetleg? Kék szemű egyébként. Hogy csinálják az alergia vizsgálatot ilyen pici babáknál. A védőnő szerint lehet vami könnycsatorna gond is. Azt mondta vigyem el a szemészetre. Ott hogyan vizsgálják az ennyi idős babókat?

Bocsika egy kicsit hosszúra sikerült. Előre is köszönöm a válaszokat.

2010. máj. 22. 22:44
 1/2 anonim ***** válasza:
nem tudom nálatok mi történt pontosan, de mi tegnap ugyanígy jártunk. Azzal a különbséggel, hogy én láttam mi okozza a titokzatos bepirosodást. A kis drágám belekapott a szemébe ((: remélem náltok is ez a szitu. A nagyobbikkal voltunk szemészeten anno és nem vészes, nagyon ügyesek a dokik, de rengeteget kellett várni, mert sok a koraszülött és nekik kötelező a szemvizsg. (bp)
2010. máj. 23. 08:24
 2/2 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnak is hasonlóan piros a szeme. Kb 3 hete arra ébredt délután hogy dörzsöli a szemét, egyből jól be is pirosodott körbe, meg véres lett.

Felhívtam a dokit, és azt mondta, ha nem váladékozik, főleg ébredés után, akkor allergia. Ilyen problémánk nekünk nem volt, de hol jobb lett, hol rosszabb. És pár nap múlva elvittem dokihoz, aki azt mondta allergia, és most sok fa és fűféle nyílik, szóval van mire allergiásnak lenni, és a családban is előfordult már.

Opticrom cseppet használtunk párszor, ezzel el is múlt. Mostmár nem használjuk, néha azért kicsit piros a szeme.

2010. máj. 23. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!