Mitől lehet "véres" a kisfiam szeme fehérje?
Figyelt kérdés
pár napja tapasztalom hol jobban olyan neki hol kevésbé...én a szélre gondoltam,mert sokat megyünk babakocsival és szinte mindig fúj a szél.lehet attól vagy vmi más miatt lenne?9 és fél hónapos2010. ápr. 22. 20:33
1/5 anonim 

válasza:

Piros erek látszanak, mintha kötőhártya gyulladása lenne? Nem lehet, hogy a napfényhez nincs hozzászokva? Nekem gimiben volt, hogy begyulladt tavasszal, elszokott a napsütéstől a szemem.
2/5 anonim 

válasza:

...én a porra gondolnék.Ha a finom port a szemébe szórja a szél attól lehet vér eres a szeme.Az magától kitisztul és el tart pár napig amíg megnyugszik a szeme fehérje.
3/5 A kérdező kommentje:
igen az erek látszanak.lehet a napfénytől?baszus,szegényke,én meg tolom mint egy barom kint a napon....most majd figyelek rá hogy ne érje erős fény és meglátom hogy javul e,ha nem akkor elviszem orvoshoz.köszi!
2010. ápr. 22. 20:39
4/5 A kérdező kommentje:
a por is lehetséges sajnos ahogy megyünk a babakocsival.Neked is köszönöm.jobban oda fogok figyelni és igyekszem óvni ezektől a hatásoktól.
2010. ápr. 22. 20:40
5/5 anonim 

válasza:

nap szemcsi és akkor a por és a szél,nap is kiiktatva ha marad lehet vmi virágporra vagy ilyesmire allergiás az én fiamnak is piros volt a szeme 2 napig mert éjjel nagyon gyötörték a fogai és nem volt kipihenve ettől is lehet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!