Melyik lány név tetszik nektek?
Ezek vannak még jelenleg a listánkon, nem nagyon találtuk meg még az igazit :/
Különlegesebb nevet keresünk, vagyis ritkább nevet.
Nektek melyik tetszik, melyiket adnátok?
Ha van más szerintetek szép lànynév azokat is szívesen látjuk.
Glória, Lenka, Zejna, Inez, Éda, Letícia
Lenka :) Egy fiatalos, csinos csajszi jut róla eszembe. Eddig még nem hallottam ezt a nevet de nagyon tetszik :)
A Glória is szép de a többi nem tetszik. Főleg a Letícia, nagyon ellenszenves név.
A Lenka azóta tetszik, hogy meghallgattam ezt a dalt. :) https://www.youtube.com/watch?v=elsh3J5lJ6g
De ha véletlenül Lenke félreírva, azt is szeretem. :) A Glória pedig listás volt a kisfiamnál, amikor még nem tudtuk a nemét. Valszeg Hédi Glória lett volna. :)
A többi neved nekem nem tetszik, a Letícia kifejezetten kisebbségi nekem...
Letícia tetszik innen.
Hasonló, ami nekem nagyon tetszik, az a Patrícia.
Köszönöm a válaszokat! :)
Sajnos meg mindig nem döntöttünk, pedig szorit az ídő, aug.09re vagyok kiírva.
Lenke név volt az egyik kedvencem de a párom leszavazta a csúfnevek miatt. Néztem tovább is megláttam a Lenka nevet ami már a páromnak is tetszett így került fel a listára.
Egyedül a Zejna amit kihúztunk, a többi közül iszonyat nehéz választani. :/
Ne haragudj de a Lenka névről rögtön a PElenka jutsz eszembe :/
Az Èda helyett az Édua vagy Léda jobban tetszene esetleg Adél :)
Lenka és Éda szép.
Zejna helyett Zejnep szerintem jobb, de még mindig vállalhalatlan :D
Inez elég gyakori mifelénk, Glória és Letícia pedig a brazil szapanoperákra emlékeztet.
De Lenka (esetleg Lenke) tetszik.
(és most megnyugodtam, az ÉN favorit nevem még mindig nincs az anyakönyvezhető listán. Úgy tűnik, megvár minket <3)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!