Mikortol lehet hasznalni jakuzzit a furdetesnel?
Lehet, hogy bennem a hiba, de nem teljesen értem: a babát szeretnéd fürdőztetni a jakuzziban?
Ha igen, szerintem ne tedd! És még jó sokáig ne tedd! Ha strandon, wellnessben jakuzziztatnád, olyan brutál mennyiségű fertőtlenítőszer van a vízben, hogy annak beláthatatlan következményei lennének egy ilyen pici babára nézve. Mi épp most nyaraltunk a Balcsin, és mivel az egy hétből 3 nap rossz időnk volt, a szállás jakuzziját használtuk. De valami eszméletlen klóros volt. Nem is engedtem a gyerekeknek pár percnél tovább egyszerre. Nekem pedig előjött az eddig ismeretlen klórérzékenységem (kb. a harmadik jakuzzizásnál állt össze a fejemben a kép, hogy miért csak akkor viszket az arcom, dagad be reggelre a szemem, és ég minden nyálkahártyám).
Szval egy egyhónapos babának otthon, a kellemesre hűtött lakásban van a helye, és este egy gyors, nagyon kímélő pancsi elegendő, annyira érzékeny még a bőrük, fejletlenaz idegrendszerük ebben a korban még, hogy eszembe sem jutna.
Ha esetleg otthoni jakuzzitok van, az lehet más helyzet, de gondolom, valahogy annak is tisztán tartjátok a vizét, vagy fertőtlenítitek, vagy naponta cserélitek. De egy egyhónapost még abba sem tennék bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!