Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Megfelelő név a babócánknak?...

Megfelelő név a babócánknak? Nem túl komolytalan, vagy furcsa?

Figyelt kérdés

Én vagyok, aki ezt kérdezte: [link]

Tegnap este jött az isteni sugallat, amikor szokás szerint nevekkel poenkodtunk (sajnalom, egyszeruen mindig poenkodasba fullad a névválasztás!), hogy legyen Konrád Leó (Tehát Szeitz Konrád Leó.) (A poen vege az volt, hogy akkor lehet Conannak becezni, aki a leendő keresztapuka nagy kedvence)

De mondtam, hogy nekem tetszik ez a név, és a párom is mondta, hogy tényleg jó, úgyhogy egyenlőre ez marad. A kérdés, hogy ez szerintetek jó név?

2008. okt. 18. 11:17
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
ja, természetesen nem Conannak becéznénk :D
2008. okt. 18. 11:19
 2/28 anonim ***** válasza:
66%
Olyan nevet adjatok a babátoknak ami tetszik nektek! Úgysem lesz olyan ami mindenkinek tetszik, hisz különbözőek vagyunk! Szerintem ne legyen pl. Dzsesszika :), mert az nagyon cink, de azon kívül minden lehet ami a szíveteknek kedves! És NE hallgassatok másra!!!!
2008. okt. 18. 11:23
 3/28 A kérdező kommentje:

véleményeket kértem inkább, hogy mennyire elfogadható az a név, sajnos én amugy se nagyon hallgatok másra sokszor :D

magyar nevet szeretnénk neki adni persze, csak tul sok a nev, vagy tul keves, vagy csak egyszeruen nem illik a vezeteknevehez.. azert is orultem meg ennek a nevnek, mert hosszu ido utan ez volt az elso, ami jo is, es mindkettőnknek nagyon tetszik, csak nem tudom másoknak hogy hangzik, vagy nem fura e.. mert nekem valahogy minden nevparositas fura volt (bar gondolom ez termeszetes valahol, mert uj)

2008. okt. 18. 11:32
 4/28 anonim ***** válasza:
69%

Nekem ha gyerekem lesz, az egyik fiamat tuti Koppánynak fogják hívni.Konrád Koppány :-) szerintem jól hangzik, és eredeti magyar :-) és férfias is.. a másik, ami még tetszik, az a Noel(habár ez nem magyar:-) és az Álmos. Az én fiamat tuti Álmosnak fogják hívni..

Sok sikert!

2008. okt. 18. 11:37
 5/28 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem teljesen elfogadhato,kellemes, komoly nev.
2008. okt. 18. 11:39
 6/28 anonim ***** válasza:
71%
Nekem is tetszik:-)
2008. okt. 18. 11:46
 7/28 anonim ***** válasza:
78%
Nekem egyáltalán nem szimpi:(
2008. okt. 18. 11:47
 8/28 anonim ***** válasza:
78%

Nekem se tetszik. Elég fura. Konrád Leó.. nekem egyből az jutott eszembe hogy szegény gyerek miért kell vele kiszúrni.:) A Leó szerintem inkább állat név, a Konrád az úgy ahogy elmegy egy kis jóindulattal.

De ha Nektek tetszik akkor jó, én biztos nem adnám ezt a nevet. De tényleg úgy se tudtok olyan nevet választani ami mindenkinek tetszik.

2008. okt. 18. 11:54
 9/28 anonim ***** válasza:
66%
Én a Konrád helyett inkább Konstantínt adnék, a Leo meg nagyon "jégkrémes", illetve "oroszlános" és azért arra is gondoljatok, hogy a gyerekek szeretnek gonoszkodni és bizony sok inzultus érné szerintem a Leo névvel. De ez a dolog szubjektív. Te véleményt kértél, de a szívedre halgass senki másra.
2008. okt. 18. 12:00
 10/28 A kérdező kommentje:

Akinek nem tetszik, plz indokolja meg, hogy miert nem, az elozo valaszadóhoz hasonlóan, ha tudja. (mint eszrevettetek nem pontozok le senkit velemenykulonbseg miatt)

A Leó valóban állatnév, oroszlánt jelent (A párom amúgy az, nem mintha jelentősége lenne).

Igen, egy ritka, egy gyakori nevet szerettunk volna (szerintem ugyis csak az egyiket fogja hasznalni,valszeg azt, amit mi, hisz azzal fogja azonositani magat), azert is batortalanit el kicsit a két ritka név.

2008. okt. 18. 12:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!