Első gyermekem születése pár héten belül várható. Már nagyon várjuk a kis csöppséget! Ti milyen babaápolási termékeket ajánlotok? Hall az ember mindenfélét a környezetében. Például a nővérem a Sudocremre esküszik. Szerintetek is annyira jó?
Szerintem jó a sudocream.
Újszülöttnél mindenben a gyógyszertárira esküszöm. Bár nekem alapos okom volt/van sokáig kerülni a drogériás termékeket mert nekem száraz és érzékeny bőröm van és több termék okozott nálam erős viszketést, az újszülött bőre is érzékeny (igaz van akinek jobban másnak kevésbé) és a drogériás fürdetők nagy része tele van mindenféle adalékkal, ami nem feltétlen tesz jót a bőrüknek. Pl a nagyfiamnak 1 évesen a Nivea baby lazán kiütéseket okozott, a Gabi száraz viszkető bőrt. Végül másfél évesen hagytam el a gyógyszertárit, a Weleda bevált.
A fenekére sudocreamet használtam kb fél éves korától.
A kicsi még újszülött, nem is volt kérdés, hogy minden gyógyszertári eleinte.
Szóval ha nem is akarsz gyógyszertárit használni, nézd meg az összetevőit, a gabit, johnsonst meg niveát semmiképp nem ajánlanám pl.
Először mindenből a patikait,popsikrémből a boraxos nagyon jó .én sudocreamet csak akkor használtam,ha kicsipte a popsit a kaki.úgy tudom nem is ajánlatos folyamatosan.
A johnsons termékeket jobb kerülni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!