Első cipővel kapcsolatban: miért kell, hogy a cipő tartsa a bokát? Azt mondják a legjobb, ha mezítláb van a baba. Akkor nem olyan cipő kellene, ami szinte olyan mint egy zokni, csak védje a kosztól stb a lábat?
De akkor miért mondják, hogy mezítláb a legjobb? Ha itthon mezítláb van és úgy gyakorolja a járást, akkor sem segíti sem, hogy tartsa az inakat, izmokat.
Persze, nem kötözködni akarok, csak nem értem. Azt értem, amit is mondasz, logikus is, csak az nem, hogy akkor miért mezítláb a legjobb mégis?
És olcsóbb cipőben tudsz segíteni? Hármasikreim vannak, és még egy 5 ezer forintos cipő is háromszorosan 15 ezer, és ha belegondolok, hogy havonta-jobb esetben kéthavonta kinövik... ajajjajj!
Szia!
Én most vettem a babámnak a C und A-ban 1990-ért egy olyan cipőt, ami tartja a bokáját is (beváltottam a dm-es kupont, így csak a felét fizettem, tehát 995 Ft-ot).Tépőzáras.Gondoltam itthon jó lesz abban gyakorolni, mert most tanul menni.Amúgy szép kis cipő, és a talpa nem csúszik.
C A nálunk nincs és a közelben sem, de a Deichmannban akkor szétnézek. Köszönöm szépen!
Ha valakinek van még ötlete, várom!
Na, hallod, ezt én sem értem.
Mindenesetre nekünk sarokdöntöttet írtak fel.
Dr.Leo, Elefanten, Salus, Siesta (marha drága) jók.
Ja, Herbáriában is lehet cipőt kapni, én ott láttam7e-ért szépet és nem mellesleg sarokdöntöttet.
Ha nem félsz, átvehetsz használtan más anyukától ilyet, bár ezt az orvosok nem javasolják.
A lényeg, hogy magas legyen a boka, hogy tartson, kemény a kérge saroknál és stabilra be tudd kötni, ne lógjon a lábán. Na meg a talpa hajlékony legen, ne kemény, merev.
Szia!
Az én fiam nyár végén indult el. Sima, egyszerű szandit vettünk neki, őszre pedig egy Adidas kiscipőt, ami szintén nem boka tartós volt. A védőnőnk mondta, hogy most már elavult az a nézet, hogy magas szárú, haránt emelős cipő kell a járni tanuló babáknak. Arra viszont figyeltem, hogy a cipő talpát össze tudjam hajtani.
Utolsónak: aha! Így már logikus! Akkor már meg is van, milyet veszek, vaterán találtam puhatalpút 3 ezerért. végül is majdnem olyan, mint a liliputi és társai. Aztán majd őszre-télre meg kapnak keményebb talpút, bokatartósat. De arra ráérünk még!
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!