Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Babacipő alá szoktak plusz...

Babacipő alá szoktak plusz egy zoknit adni vagy elég a harisnya?

Figyelt kérdés
Most készülök megvenni az első cipőjét a lányomnak. Ha tutyi volt rajta, akkor adtam rá harisnyát és arra zoknit is, hogy ne fázzon a lába. Van egy mamusz-szerű cipőcskéje, ami 18-as, de csak úgy megy a lábára, ha harisnya van rajta, ha zoknit is adok már kicsi. Akkor most 20-as cipőt vegyek neki, hogy aláférjen egy zokni is vagy 18-ast, mert elég a harisnya. Bocsi, ha túlbonyolítom, de tényleg nem tudom ezt hogy szokták...
2008. okt. 18. 10:07
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
keress neki egy vastagabb zoknit a lábára és ugy vegyél neki meg attol is függ fázos e a lába vagy nem ?nekem mindig nagyobbat kellett venni hogy vastag zokniban is fel tudja venni:)meg attol is függ hova kell kintre vagy bentre?bentre elég a harisnysás lábira is venni neki:)
2008. okt. 18. 10:21
 2/4 anonim ***** válasza:
68%

Én most őszre, télre úgy veszem, hogy egy rétegre rá a cipő, szóval vagy harisnya, vagy zokni...mert ha mindkettő akkor már egy jó számmal nagyobb kéne, az bokánál lötyög, járás tanulás szempontból sem a legjobb 1 -másfél számmal nagyobban gyakorolni, ha meg jót veszek az meg szorul a lábán a 2 réteg miatt, és télen az se túl jó ha egyáltalán nem tudja mozgatni benne a lábujjait, mert akkor meg azért fázik.

Őszire, télire amúgy is vastagabb anyagúak a cipőcskék, csizmácskák...szóval szerintem elég az egy réteg..

2008. okt. 18. 10:26
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Gyerekcipő-vételnél íratlan szabály, hogy amikor felpróbálod a lábára, az ujjad férjen be a sarka mögé. Így biztosan nem fogja kinőni egy hónap alatt. Én azt javaslom, hogy vegyél neki 20-ast, abba biztosan belemegy a harisnyás-zoknis láb is, és tutira jó lesz a tél végéig. Biztosan kapsz másféle javaslatokat is, aztán majd meglátod, melyik lesz jó nektek.

-Macska-

2008. okt. 18. 11:58
 4/4 anonim ***** válasza:
Én vagy zoknit vagy csak harisnyát adok alá,mert ha több réteg van a talpa alatt kicsit izzadni kezd.
2008. okt. 18. 12:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!